Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cazul Caracal: GHEORGHE DINCA ar putea fi trecut pe medicamente! Detalii de ultima ora

B1 B1,
Cazul Caracal: GHEORGHE DINCA ar putea fi trecut pe medicamente! Detalii de ultima ora

Ghoerghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, ar putea fi trecut pe medicamente, in functie de rezultatul expertizei psisologice, potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, citat de. continuă pe B1

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

Saptamana cruciala in dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, supus luni unei expertize psihiatrice (VIDEO)

Saptamana decisiva in ancheta de la Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia soldata cu cel putin doua fete disparute, despre care se crede ca ar fi murit,a fost adus duminica i.

Peste 40 de pete de sange, descoperite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce spun surse din ancheta despre provenienta lor (VIDEO)

Detalii tot mai socante apar in cazul de la Caracal! Peste 40 de pete de sange au fost descoperite in casa lui Gheorghe Dinca, relateaza B1TV. Unele dintre ele apartin Luizei Melencu, spun surse din ancheta.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin.

Cazul Caracal. Pastile de potenta, gasite in casa lui Dinca

Ancheta in cazul Caracal continua. Sase camioane cu gunoaie au fost scoase din curtea si locuinta lui Gheorghe Dinca. Printre lucrurile lui Gheorghe Dinca au fost descoperite si pastile de potenta. De.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. Petele de sange gasite in casa apartin altor trei victime ale lui Gheorghe Dinca. Femeile traiesc si au fost deja audiate

Procurorii au prelevat in urma cercetarilor la fata locului zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dinca, in principal pete de sange, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialistii in me.

DIICOT: Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Central

Gheorghe Dinca, inculpat in cazul de la Caracal, a fost transferat in Centrul de Retinere si Arest P.

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

Conditiile de care Gheorghe Dinca are parte in arestul preventiv

Gheorghe Dinca,principalul suspect in cazul Caracala fost adus la Bucuresti, duminica dimineata. El este acum in Arestul Central al Politiei. Presupusul criminal din Caracal a fost adus in Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )