Libnet.ro
UNICEF

09:31

Saptamana cruciala in dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, supus luni unei expertize psihiatrice (VIDEO)

B1 B1,
Saptamana cruciala in dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, supus luni unei expertize psihiatrice (VIDEO)

Saptamana decisiva in ancheta de la Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia soldata cu cel putin doua fete disparute, despre care se crede ca ar fi murit,a fost adus duminica i. continuă pe B1

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

Cazul Caracal: GHEORGHE DINCA ar putea fi trecut pe medicamente! Detalii de ultima ora

Ghoerghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, ar putea fi trecut pe medicamente, in functie de rezultatul expertizei psisologice, potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, citat de.

Gheorghe Dinca a fost adus in arestul Politiei Capitalei si ar urma sa fie supus expertizei psihiatirce

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus duminica in Bucuresti si este, in prezent, inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei, au precizat surse judiciare. De asemenea, el urmeaza sa fie supus expertizei psihiatrice.

Gheorghe Dinca, in arest la Beciul Domnesc. Cum arata celula criminalului de la Caracal

Gheorghe Dinca a fost adus duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde va fi in continuare arestat preventiv. Ancheta se muta la Bucuresti. Va fi supus unui nou interogatoriu in functie de probele.

Raportul final de expertiza pe fragmentele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca: Cu o probabilitate de 99,93%, victima este Alexandra Macesanu - UPDATE

Raportul final de expertiza medico-legala transmis luni DIICOT de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la locuinta lui Gheorghe Dinca, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, apartinand Alexandrei Macesanu. De asemenea, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala si va fi reaudiat. El va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin.

Presupusul complice a lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri despre relatia cu criminalul din Caracal

Bebe Strungaru, presupusul complice al lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre relatia sa cu criminalul. Nu l-am vazut niciodata pe Gheorghe Dinca, nu am vorbit niciodata si nu am avut nevoie niciodata de.

Cine este politistul care l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal

Politistul care a reusit sa se apropie de Gheorghe Dinca si sa obtina confesiunea crimelor este Daniel Barbu, un subcomisar in varsta de 35 de ani, care provine din Caracal, dar care n-a lucrat niciodata ca politist aici.

Cum incearca Gheorghe Dinca sa scape mai usor de pedeapsa? Declaratiile inedite facute de criminalul din Caracal in timpul anchetei

Gheorghe Dinca a fost audiat pana acum de procurorii DIICOT Bucuresti doar de doua ori. Declaratiile barbatului de 66 ani din Caracal par trase la indigo atunci cand vorbeste despre uciderea Alexandrei si a.

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )