Libnet.ro
UNICEF

06:00

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Playtech Playtech,
Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

DIICOT, anunt de ultima ora in cazul Caracal: Cercetarile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca, aproape de finalizare

DIICOT a anuntat joi ca cercetarile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au fost in cea mai mare parte.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un martor rupe tacerea: Copiii lui Gheorghe Dinca erau la un bar din oras, in ziua disparitiei Alexandrei

Apar noi detalii cutremuratoare in ancheta demarata dupa tragedia de la Caracal. Un martor audiat in dosarul Caracal spune ca i-ar fi vazut pe copiii lui Gheorghe Dinca la o cafea in dimineata fatidica.

Cazul Caracal. Pastile de potenta, gasite in casa lui Dinca

Ancheta in cazul Caracal continua. Sase camioane cu gunoaie au fost scoase din curtea si locuinta lui Gheorghe Dinca. Printre lucrurile lui Gheorghe Dinca au fost descoperite si pastile de potenta. De.

Cazul Caracal. DIICOT: Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Procurorii au finalizat perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a anuntat joi DIICOT.

Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti. Ce l-a speriat pe Catalin Zavoianu

Catalin Zavoianu, procurorul din cazul Caracal, a fost alergat la propriu de jurnalisti, dupa audierile de joi, de la SIIJ. Ce l-a speriat pe oficial? Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti Cazul Caracal este in cercetari. in timp ce zeci de politisti cauta probe in curtea suspectului principal, Gheorghe Dinca, prim-procurorul Parchetului .

Conditiile de care Gheorghe Dinca are parte in arestul preventiv

Gheorghe Dinca,principalul suspect in cazul Caracala fost adus la Bucuresti, duminica dimineata. El este acum in Arestul Central al Politiei. Presupusul criminal din Caracal a fost adus in Capitala.

Peste 40 de pete de sange, descoperite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce spun surse din ancheta despre provenienta lor (VIDEO)

Detalii tot mai socante apar in cazul de la Caracal! Peste 40 de pete de sange au fost descoperite in casa lui Gheorghe Dinca, relateaza B1TV. Unele dintre ele apartin Luizei Melencu, spun surse din ancheta.

Presupusul complice a lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri despre relatia cu criminalul din Caracal

Bebe Strungaru, presupusul complice al lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre relatia sa cu criminalul. Nu l-am vazut niciodata pe Gheorghe Dinca, nu am vorbit niciodata si nu am avut nevoie niciodata de.

Cine este politistul care l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal

Politistul care a reusit sa se apropie de Gheorghe Dinca si sa obtina confesiunea crimelor este Daniel Barbu, un subcomisar in varsta de 35 de ani, care provine din Caracal, dar care n-a lucrat niciodata ca politist aici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )