Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Playtech Playtech,
Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe . continuă pe Playtech

Cazul Caracal: Curtea lui Dinca e plina de catacombe

Cercetarile anchetatorilor efectuate miercuri in curtea lui Gheorghe Dinca scot la iveala noi detalii infioratoare, posibile indicii ale savarsirii mai multor crime.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca se plange ca este obosit. Primeste apa, dar aceasta se incalzeste si este o problema

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, se plange ca este obosit si primeste apa care se incalzeste, in timpul perchezitiilor din casa lui, sustine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia. El mai afirma ca toti cei care participa la cercetarile din casa lui Dinca lucreaza in conditii grele.

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua.

Cazul Caracal. Dinca ar fi primit diverse sume de bani prin transferuri bancare. Anchetatorii vor sa stie provenienta lor

Noi detalii au iesit la iveala in cazul anchetei desfasurate la Caracal. Gheorghe Dinca ar fi primit mai multe sume de bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifica operatiunile pe care barbatul le-a efectuat pentru a vedea daca exista o legatura intre aceste venituri si comiterea unor infractiuni, conform unor surse judiciare.

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

Cazul Caracal: S-au reluat cautarile de probe noi in casa groazei Avocatul Tonel Pop: Dinca a spus Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dinca i-a ironizat pe anchetatori la verificari, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda, relateaza Mediafax.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de sex

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de asa ceva...

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Cazul Caracal. Anchetatorii au reluat cautarile in casa groazei.Dinca i-a ironizat spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, ca oricum o vinde

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dinca i-a ironizat pe anchetatori, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda.

Cazul Caracal. Ce au descoperit anchetatorii in telefoanele lui Dinca

Gheorghe Dinca le oferea oamenilor cu care avea treaba cartele prepay si vecinii vorbeau cu el de pe un numar pe care il stiau cu totii. in urma perchezitiilor, anchetatorii nu au gasit SMS-uri sau imagini relevante pentru ancheta pe cele trei telefoane din casa criminalului. Dinca ar mai fi avut si un al patrulea telefon pe care ar fi reusit sa-l distruga inainte de venirea anchetatorilor, conform unor surse din ancheta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )