Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cazul Caracal. Propuneri APADOR pentru legea privind persoanele disparute: Includerea minorilor cu varsta intre 14 si 18 ani printre persoanele vulnerabile. Eliminarea termenelor pentru semnalarea disparitiilor

Hotnews Hotnews,
 Cazul Caracal. Propuneri APADOR pentru legea privind persoanele disparute: Includerea minorilor cu varsta intre 14 si 18 ani printre persoanele vulnerabile. Eliminarea termenelor pentru semnalarea disparitiilor

Includerea adolescentilor cu varsta intre 14 si 18 ani printre persoanele considerate intr-o situatie de vulnerabilitate si inlocuirea cu de indata a termenelor de 24 sau 48 ore pentru semnalarea in baza de date sau pentru inceperea cautarii unei persoane disparute se numara printre propunerile facute de APADOR-CH pe marginea proiectului de lege privind cautarea persoanelor disparute. continuă pe Hotnews

Adriana Saftoiu: Exista o complicitate intre autoritati si retelele de trafic de persoane. Institutiile trag de timp in ancheta privind Cazul Caracal

Autoritati ale statului sunt in complicitate cu retele de trafic de persoane, declara la RFI deputata PNL Adriana Saftoiu, care nu exclude ipoteza unei musamalizari in cazul Caracal.

O NOUA DEMITERE IN CAZUL CARACAL: ECATERINA ANDRONESCU Guvernul gafelor de comunicare

Premierul Viorica Vasilica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu. Demiterea s-a facut printr-o postare pe Facebook, pe pagina oficiala a lui Dancila. Demiterea nu a intervenit pentru nenumaratele dovezi de incompetenta ale Ecaterinei Andronescu in gestionarea Educatiei Nationale, ci pentru ca ministrul de resort nu a aratat empatie fata de victimele din cazul Caracal.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Remus Radoi este acum in vizorul presei dupa ce a recunoscut legatura stransa pe care o are cu politia. La scurt timp dupa disparitia ALexandrei, comisarul sef a preferat sa se bazeze pe informatiile interlopului la inceputul derularii anchetei in cazul Caracal. Cine este Remus Radoi, siguranta si increderea politiei din Caracal? Remus Radoi a .

Andreea Marin, mesaj dur in cazul Caracal. Ce transmite catre institutiile statului

Andreea Marin si-a dat si ea cu parre cu privire la cazul crimelor din Caracal. Vedeta, profund miscata de drama fetelor ucise, fiind si ea, la randul ei mama, a vorbit in termeni destul de duri la adresa autoritatilor pe care le acuza indirect ca nu protejeaza cetatenii. Prezentatoarea se gandeste cu groaza ca si .

in plin scandal cu privire la cazul Caracal, Daniel Zamfir cere trecerea softului pentru alegeri de la STS la AEP

Parlamentarul Daniel Zamfir cere in plin scandal al crimelor de la Caracal, trecerea softului pentru alegeri de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) la Autoritatea Electorala Permanenta AEP.

Deputatul PNL Mara Mares cere demisia ministrului Ecaterina Andronescu pentru comentariile in Cazul Caracal: Afirmatia este similara cu declaratii de tipul avea fusta prea scurta

Deputatul PNL Mara Mares ii cere demisia ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a declarat, referitor la Cazul Caracal, ca a invatat de acasa sa nu se urce cu un strain intr-o masina.

Dan Pavel, despre cazul Caracal: Mafia secolului 21 combatuta cu politia secolului 20

Cazul Caracal a socat Romania. Bloggerul Dan Pavel se arata rezoltat de cum evolueaza ancheta. Aceasta arata, intr-o postare pe blogul personal, cum politia secolului 20 vrea sa combata mafia secolului.

Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Cazul disparitiei tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a ajuns sa fie dezbatut si in presa straina. BBC aloca un spatiu mare cercetarilor de la noi din tara asupra disparitiei tinerei si a felului in care au reactionat institutiile in acest caz. De altfel, in materialul realizat, este mentionata si demisia ministrului de interne si .

Cazul Caracal. Ministerul Educatiei promite ca elevii vor fi instruiti despre pericolele care pot aparea in drumul lor catre scoala sau catre casa, dar si despre traficul de persoane

Ministerul Educatiei anunta ca vor avea loc activitati de informare a elevilor privind pericolele care pot aparea in drumul lor catre scoala sau catre casa si ii asigura pe copii ca sunt derulate proceduri pentru ca ei sa aiba reduceri la transportul in comun tot anul. De asemenea, profesorii ar urma sa fie instruiti astfel incat sa poata identifica victimele traficului de persoane in randul tinerilor. Vineri, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de catre premierul Dancila dupa ce a afirmat la Antena 3 ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani rapita si sechestrata dupa ce a plecat spre Caracal cu o masina la ocazie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )