Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cazul Dambovita: Olandezul suspect, pus sub acuzare. Parchetul General a preluat cazul

România Liberă România Liberă,
Cazul Dambovita: Olandezul suspect, pus sub acuzare. Parchetul General a preluat cazul

Cetateanul olandez, principal suspect in cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa . continuă pe România Liberă

Rui Pinto, hackerul portughez aflat la originea Football Leaks, pus sub acuzare pentru 147 de delicte

Rui Pinto, hackerul aflat la originea Football Leaks si care este in detentie provizorie in Portugalia, din luna martie, a fost pus sub acuzare pentru 147 de delicte, intre care se numara extorcare in forma agravata si sabotaj informatic, a anuntat Ministerul Public portughez.

Olandezul suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita, pus oficial sub acuzare pentru trei infractiuni. Unde se afla acum pedofilul

Olandezul in masina caruia a fost vazuta pentru ultima oara fetita din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru trei infractiuni: rapire, viol si omor. Autoritatile romane fac demersuri pentru aducerea in tara a pedofilului.

Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Olandezul, principalul suspect in cazul Adrianei, fetita din Dambovita ucisa,a fost pus oficial sub acuzare dupa ce a fost identificat drept principalul suspect in omorul minorei. Barbatul este acuzat de.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

Olandezul pedofil a venit in fiecare an in Romania, in cautare de victime

Olandezul pedofil a venit in fiecare an in Romania, din 2016, in cautare de victime. Cetateanul strain care a rapit, a violat si a omorat o fetita de 11 ani din Dambovita a fost pus sub acuzare, dar trebuie adus in tara.

Cazul Dambovita. Ce le-a spus olandezul suspect de uciderea fetitei politistilor inainte sa plece din tara

Principalul suspect in cazul Adrianei este un barbat de 47 de ani din Olanda, potrivit surselor din ancheta. inainte de gasirea cadavrului, individul a vorbit cu politistii, fara sa fie insa si.

Cazul Dambovita. Ce le-a spus olandezul suspectat de uciderea fetitei politistilor inainte sa plece din tara

Principalul suspect in cazul Adrianei este un barbat de 47 de ani din Olanda, potrivit surselor din ancheta. inainte de gasirea cadavrului, individul a vorbit cu politistii, fara sa fie insa si.

Noi detalii cutremuratoare in cazul Dambovita. Cum putea fi oprit olandezul pe aeroport

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani, Adriana, care a fost gasita moarta pe un camp, in Dambovita. Anchetatorii lucreaza la stabilirea identitatii olandezului pentru ca exista un element foarte.

Cazul Dambovita. Ambasada Olandei, prima reactie in cazul fetitei ucise

Ambasada Olandei are prima reactie in cazul fetitei ucise din Dambovita. Oficialii olandezi din tara.

Cazul Dambovita se complica. O alta minora a disparut, in ziua sosirii olandezului in Romania, presupusul criminal al Adrianei

Miercuri cand cetateneanul olandez banuit de uciderea Adrianei din Dambovita a ajuns in Romania, o alta adolescenta a disparut. Minora disparuta se numeste Roberta Maria Magdalena Dumitru, are 11 de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )