Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Antena3 Antena3,
Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Olandezul, principalul suspect in cazul Adrianei, fetita din Dambovita ucisa,a fost pus oficial sub acuzare dupa ce a fost identificat drept principalul suspect in omorul minorei. Barbatul este acuzat de. continuă pe Antena3

Olandezul suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita, pus oficial sub acuzare pentru trei infractiuni. Unde se afla acum pedofilul

Olandezul in masina caruia a fost vazuta pentru ultima oara fetita din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru trei infractiuni: rapire, viol si omor. Autoritatile romane fac demersuri pentru aducerea in tara a pedofilului.

Sorina Matei, despre crima din Dambovita: Olandezul nu s-a sinucis nici sambata, nici duminica. Ci abia azi dupa ce a ajuns scandalul la cer. How convenient

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza in cazul rapirii si uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita. Dupa ce seful Politiei Romane a anuntat, in exclusivitate pentru B1 TV, ca cetateanul olandez,.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier. Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma luni ca cetateanul olandez,.

Rui Pinto, hackerul portughez aflat la originea Football Leaks, pus sub acuzare pentru 147 de delicte

Rui Pinto, hackerul aflat la originea Football Leaks si care este in detentie provizorie in Portugalia, din luna martie, a fost pus sub acuzare pentru 147 de delicte, intre care se numara extorcare in forma agravata si sabotaj informatic, a anuntat Ministerul Public portughez.

IGPR: Cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a murit intr-un accident rutier

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier, au declarat oficiali din Politia Romana.

Primele imagini cu copila ucisa din Dambovita, in masina olandezului, principalul suspect de pedofilie si crima

Au aparut primele imaginicu masina pe care a folosit-o olandezul suspectat ca a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede masina de teren care.

Mihai Fifor, mesaj dur pentru Klaus Iohannis dupa tragedia din Dambovita: Prin blocarea interimatelor, nu se pot reforma sisteme vechi si cu probleme de zeci de ani. in acest timp mor oameni

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un val de acuzatii la adresa presedintelui Klaus Iohannis in contextul tragediei din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost rapita si.

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a.

EXCLUSIV B1 TV Seful Politiei Romane: Suspectul in cazul crimei din Dambovita s-a aruncat in fata unui camion (VIDEO)

UPDATE:Accidentul in care a murit cetateanul olandez, principalul suspect in cazul crimei din Dambovita, s-a produs in apropierea orasului Escharen, potrivit presei olandeze. Totul s-a intamplat dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )