Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul falsului chirurg Matteo Politi. Schimbarile anuntate de Ministerul Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Cazul falsului chirurg Matteo Politi. Schimbarile anuntate de Ministerul Sanatatii

Cabinetele si clinicile medicale vor fi obligate sa depuna un dosar cu privire la calificarea personalului atunci cand doresc sa obtina o autorizare. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii in urma scandalului cu falsul chirurg Matteo Politi, care a facut operatii in Romania. continuă pe Adevărul

Sindicatul Promedica: Cazul falsului chirurg arata managementul defectuos al unitatilor private unde prioritara e partea financiara

Sindicatul Promedica sustine ca diploma si parafa de medic nu ii dau unei persoane drept de libera practica a medicinei iar in cazul falsului medic chirurg italian nu se aduce in discutie problema principala, care este managementul defectuos al.

Iubita falsului chirurg italian, scandal la sectia de Politie

Scandal la sectia de Politie unde este in arest medicul italian fals. Citeste si:Avocatul falsului medic italian, dezvaluire-soc despre victimele lui Matteo Politi Iubita lui Matteo Politi, cea care a fost.

Un coleg al falsului medic italian rupe tacerea. Ce a facut Matteo Politi cand s-au intalnit prima oara

Noi dezvaluiri despre falsul chirurg italian Un specialist in chirurgie estetica spune ca l-a intalnit acum o luna pe Matteo Politi la o clinica. Doctorul spune ca italianul a fugit repede ca sa nu stea de v.

Avocatul falsului medic italian, dezvaluire-soc despre victimele lui Matteo Politi

Avocatul lui Matteo Politi, a declarat, sambata, la Antena 3, ca spera ca in urma acestui scandal sa iasa la surprafata neregulile din sistemul medical care au permis si altora sa practice ilegal.

Noi detalii despre Matteo Politi. Falsul medic a operat si doi spanioli cu afaceri in Romania. Cum isi gasea italianul clientii

Costul mediu al interventiile chirurgicale facute de medicul fara studii a fost de 1. 000 de euro, sustin surse judiciare. Cel putin 16 femei operate de Matteo Politi au dat deja declaratii la Sectia 4 din.

Dan Voiculescu: Basescu, acest Matteo Politi al justitiei

Falsul medic italian care a socat o tara intreaga dupa ce s-a aflat ca si-a mutilat pacientele prin interventiile sale este comparat de profesorul Dan Voiculescu cu Traian Basescu. Cine este Matteo Politi?.

Sorina Pintea despre cazul falsului medic din Ilfov: A fost ntocmit ilegal un contract de voluntariat. mi mentin declaratia ca n sistemul public nu pot fi angajati medici falsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, referitor la cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul din Ilfov, ca a fost intocmit ilegal un contract de voluntariat. Sorina Pintea a adaugat ca Am declarat public ca in sistemul public nu pot fi angajati medici falsi si sustin aceasta declaratie. in continuare spun ca, in sistemul public, un medic nu poate fi angajat ilegal. Declaratiile mele s-au referit la medici angajati, nu la voluntariat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )