Libnet.ro
UNICEF

21:30

Noi detalii despre Matteo Politi. Falsul medic a operat si doi spanioli cu afaceri in Romania. Cum isi gasea italianul clientii

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre Matteo Politi. Falsul medic a operat si doi spanioli cu afaceri in Romania. Cum isi gasea italianul clientii

Costul mediu al interventiile chirurgicale facute de medicul fara studii a fost de 1. 000 de euro, sustin surse judiciare. Cel putin 16 femei operate de Matteo Politi au dat deja declaratii la Sectia 4 din. continuă pe Antena3

Un coleg al falsului medic italian rupe tacerea. Ce a facut Matteo Politi cand s-au intalnit prima oara

Noi dezvaluiri despre falsul chirurg italian Un specialist in chirurgie estetica spune ca l-a intalnit acum o luna pe Matteo Politi la o clinica. Doctorul spune ca italianul a fugit repede ca sa nu stea de v.

Falsul medic Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a cetateanului italian Matteo Politi, informeaza Politia Capitalei. Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastica pentru cinci.

Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Italianul Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private fara avea studii de specialitate si drept de libera practica in Romania, va sta in arest preventiv pentru 30 de zile.

Dan Voiculescu: Basescu, acest Matteo Politi al justitiei

Falsul medic italian care a socat o tara intreaga dupa ce s-a aflat ca si-a mutilat pacientele prin interventiile sale este comparat de profesorul Dan Voiculescu cu Traian Basescu. Cine este Matteo Politi?.

Informatii in exclusivitate legate de falsul medic italian

Informatii in exclusivitate legate de falsul medic italian au fost prezentate la Antena 3. Postul nostru de televiziune a intrat in posesia unor documente care arata faptul ca Matteo Politi a fost incarcerat.

Chirurgul-parcagiu Matteo Politi se lauda ca ar fi operat in teatre de operatiuni

Matteo Politi s-ar fi laudat la audieri ca a operat chiar si in teatre de razboi, fara a preciza despre ce fronturi este vorba. Italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, fara avea studii de specialitate si drept de libera practica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avocatul falsului medic italian, dezvaluire-soc despre victimele lui Matteo Politi

Avocatul lui Matteo Politi, a declarat, sambata, la Antena 3, ca spera ca in urma acestui scandal sa iasa la surprafata neregulile din sistemul medical care au permis si altora sa practice ilegal.

Stirileprotv Matteo Politi a operat si la Londra. Pacienta: Am avut noroc ca nu am facut infectie

Povestea medicului fals italian Matteo Politi, alias Matthew Mode, face valva acum si in Europa si exista indicii clare ca acesta a operat si in alte state, nu doar Romania si Italia.

Stirile ProTV: Matteo Politi a operat si la Londra. Pacienta: Am avut noroc ca nu am facut infectie

Povestea medicului fals italian Matteo Politi, alias Matthew Mode, face valva acum si in Europa si exista indicii clare ca acesta a operat si in alte state, nu doar Romania si Italia.

Tatal lui Matteo Politi este in stare de soc. Barbatul nu a stiut ca fiul sau practica ilegal medicina in Romania

Tatal lui Matteo Politi este in stare de soc. Barbatul nu a stiut ca fiul sau practica ilegal medicina in Romania. Citeste mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )