Libnet.ro
UNICEF

00:07

CCR a amanat din nou sa se pronunte asupra sesizarilor PNL, USR si ale lui Iohannis

România Liberă România Liberă,
CCR a amanat din nou sa se pronunte asupra sesizarilor PNL, USR si ale lui Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat din nou, joi, sa se pronunte asupra sesizarilor dep. continuă pe România Liberă

CSM nu a reusit nici a patra oara sa o numeasca pe Adina Florea la sefia Sectiei speciale. Plenul, amanat din nou din lipsa de cvorum Birchall: E datoria presedintelul CSM sa puna capat scandalului - UPDATE

Incercarea presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Lia Savonea, de a valida numirea procurorului Adina Florea la sefia Sectiei speciale de anchetare a magistratilor a esuat din nou. Plenul CSM a fost amanat, miercuri, pentru a patra oara, tot din lipsa de cvorum. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, s-a declarat mahnita si nemultumita ca si astazi a venit la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) ca sa aiba de unde pleca si a spus ca este responsabilitatea presedintelui CSM, Lia Savonea, sa gaseasca o cale de dialog si sa puna capat tonului agresiv si scandalului.

CCR a amanat pe 10 iulie dezbaterile asupra sesizarilor privind Codul penal si Codul de procedura penala

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, joi, pentru 10 iulie, dezbaterile pe sesizarile formulate de USR, PNL si de presedintele Klaus Iohannis privind modificarile aduse de Parlament Codului penal si.

Klaus Iohannis si Opozitia au sesizat din nou CCR pe tema codurilor penale. Sedinta cu repetitie

Curtea Constitutionala a Romanie urmeaza sa dezbata, in cursul zilei de joi, sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si ale Opozitiei in privinta modificarilor aduse de catre Parlament Codului penal si Codului de procedura penala. CCR, din nou sesizata de Iohannis si Opozitie pe tema codurilor penale Curtea Constitutionala a Romanie a fost sesizata din nou de .

Boicot la CSM. Sedinta pentru numirea Adinei Florea, suspendata din nou. Nemultumirile Anei Birchall

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii a fost suspendata din lipsa de cvorum pentru a patra oara consecutiv, dupa ce mai multi membri au refuzat din nou sa se prezinte la sedinta. Ministrul.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta drept sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Cu acest prilej actrita, originara din Chisinau, a intrat din nou in.

Batalie pe functiile din BNR: Care sunt propunerile PNL, PSD, ALDE, USR si UDMR

Incepe batalia pentru functiile din BNR. Mugur Isarescu este sustinut de toate partidele pentru un nou mandat de sef al Bancii Nationale a Romaniei. Nu la fel de simpla e situatia in Consiliu de.

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat din nou

O instanta din Moscova l-a condamnat luni pe opozantul Alexei Navalnii la 10 zile de inchisoare, pen.

Japonia va vana din nou balene in scop comercial, pentru prima data in ultimii 30 de ani

Pescarii japonezi au pornit vanatoarea de balene in scopuri comerciale pentru prima data in peste 30 de ani, dupa ce Tokyo a decis retragerea tarii din Comisia internationala privind vanatoarea de balene, scrie The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )