Libnet.ro
UNICEF

11:45

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat din nou

România Liberă România Liberă,
Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat din nou

O instanta din Moscova l-a condamnat luni pe opozantul Alexei Navalnii la 10 zile de inchisoare, pen. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea a fost operata din nou la colon. in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta, sambata, pe Facebook, ca a trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea afectiunii colonului. Am trecut cu bine de ultima.

Gabriela Firea a fost operata din nou: Primarul Capitalei anunta ca totul a decurs fara complicatii (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost supusa unei noi operatii gastro-intestinale, si se afla acum sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti. Prin intermediul retelelor de so.

Ilie Nastase s-a adresat din nou instantei. Ce le cere judecatorilor, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool

Ilie Nastase are o cerere deosebita pentru instanta, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool. Ce doreste fostul jucator de tenis si ce spune avocata sa? Ilie Nastase, cerere speciala in instanta Ilie Nastase a cerut judecatorilor reducerea sentintei primite. Acesta a precizat, in cursul zilei de vineri, in fata magistratilor Curtii de .

Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou. Cum este posibil asa ceva

Pepe si Raluca Pastrama formeaza un cuplu de opt ani, iar pentru a improspata juramintele si readuce iubirea, artistul spune, intr-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, ca s-a gandit la o noua nunta. Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou! Cuplul inventeaza nunta de diamant Pepe si frumoasa sa sotie, Raluca .

Bancher rus, complice cu Plahotniuc, ARESTAT la Moscova

Un bancher rus, complice al oligarhului Vladimir Plahotniuc in cunoscuta schema Laundromat prin care au fost spalati peste 156 miliarde de dolari, in Rusia, a fost arestat la Moscova. Oleg Kuzmin este.

Capitanul Sea-Watch a fost arestat dupa ce nava cu migranti a acostat fortat la Lampedusa

Nava Sea-Watch a acostat fortat, noaptea trecuta, in portul Lampedusa, relateaza AFP, adaugand ca tanara femeie capitan Carola Rackete a fost arestata.

Trump vorbeste din nou despre cazul Khashoggi

Presedintele american Donald Trump a declarat, sambata, ca este oribil ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost asasinat, dar a precizat ca nu s-a stabilit ca vinovat este printul mostenitor saudit Mohammed bin Salman.

Gabriela Firea a fost operata din nou: Dragi prieteni, am traversat o perioada foarte grea

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost operata la spitatul Dr. Ioan Cantacuzino, iar intr-o postare pe Facebook a sustinut ca medicii din Romania sunt cu adevarat profesionisti, iar cei care i-au recomandat sa se opereze in strainatate au gresit. Ea nu participa la congresul PSD care are loc sambata.

Japonia va vana din nou balene in scop comercial, pentru prima data in ultimii 30 de ani

Pescarii japonezi au pornit vanatoarea de balene in scopuri comerciale pentru prima data in peste 30 de ani, dupa ce Tokyo a decis retragerea tarii din Comisia internationala privind vanatoarea de balene, scrie The Guardian.

Incendiu urias la un fost restaurant din Pitesti! Ar fi fost provocat intentionat

Incendiu urias in Pitesti, in zona Zahana, cartierulTudor Vladimirescu. O cladire care functiona ca restaurant in urma cu ceva timp a luat foc. Acoperisul este din plastic. Se crede ca incendiul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )