Libnet.ro
UNICEF

15:00

CCR dezbate sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarii si completarea unor acte normative in domeniul educatiei

B1 B1,
CCR dezbate sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarii si completarea unor acte normative in domeniul educatiei

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarii si completarea unor acte normative in domeniul educatiei, anuntaAgerpres. in sesizare, seful. continuă pe B1

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

KLAUS IOHANNIS: PPE merge mai departe cu Weber pentru PE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Partidul Popular European va merge mai departe cu Manfred Weber candidat pentru presedintia Comisiei Europene, el subliniind ca nimeni nu poate forma insa o majoritate in Parlamentul European fara Popularii Europeni si ca negocierile trebuie purtate cu fermitate, informeaza Agerpres.

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] .

Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia de coperta a paginii de Facebook: RomaniiVoteaza, RomaniiConteaza

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat, luni dimineata, fotografia de coperta a paginii de Facebook. Dragi romani, votul vostru nu poate fi ignorat de niciun politician din Romania, a scris Iohannis, adaugand hastag-urile RomaniiVoteaza RomaniiConteaza.

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: PSD a primit o sanctiune drastica la alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca PSD a primit o sanctiune drastica din partea romanilor prin faptul ca a pierdut alegerile si a subliniat ca votul de la referendum si europarlamentare a.

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de vicepremier (surse)

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, au declarat surse politice.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis, in aceasta dupa amiaza, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, ministru al Justitiei, ministru al Fondurilor Europene si ministru pentru Romanii de Pretutindeni.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )