Libnet.ro
UNICEF

20:15

KLAUS IOHANNIS: PPE merge mai departe cu Weber pentru PE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PPE merge mai departe cu Weber pentru PE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Partidul Popular European va merge mai departe cu Manfred Weber candidat pentru presedintia Comisiei Europene, el subliniind ca nimeni nu poate forma insa o majoritate in Parlamentul European fara Popularii Europeni si ca negocierile trebuie purtate cu fermitate, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Coalitia PSD-ALDE merge mai departe in aceeasi formula

Coalitia de guvernare PSD-ALDE merge mai departe in aceeasi formula. Anuntul a fost facut in sedinta liderilor PSD de premierul Viorica Dancila, devenita presedinte interimar al PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea.

Daniel Zamfir: Astazi, s-a decis sa fie una din conditiile pentru care ALDE merge mai departe in Coalitie

Daniel Zamfir, senator ALDE, comenteaza asupra ultimelor evenimente de pe scena politica si asupra framantarilor de dupa aflarea rezultatului alegerilor europarlamentare. Astazi, la sedinta ALDE, dna.

KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala.

Klaus Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European si la summitul PPE de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa marti, la Bruxelles, la summitul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European. Potrivit agendei oficiale, seful statului va participa de la.

Klaus Iohannis, la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul Partidului Popular European PPE), precum si la reuniunea informala a Consiliului European, ce va avea loc marti, la Bruxelles, informeaza Agerpres. Potrivit.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis: Mobilizarea romanilor a fost impresionanta. PNL este pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania. PSD a primit cea mai aspra sanctiune pentru modul dezastruos in care guverneaza(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca prin votul dat de romani la referendum, acestia au dat o lectie populismului, demagogiei si discursului antieuropean. intr-o declaratie sustinuta la Palatul.

Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate pentru romanii din diaspora (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat sustinerea mai ales fata de romanii din diaspora, care stau la cozi uriase pentru a putea vota la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie. De.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine duminica, 26 mai, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21. Romanii din tara si din Diaspora au iesit astazi sa-si exprime votul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )