Libnet.ro
UNICEF

12:45

CCR respinge sesizarea lui Klaus Iohannis, cu privire la legea pentru persoanele ce nu pot avea calitatea de fondator al unei societati

Antena3 Antena3,
CCR respinge sesizarea lui Klaus Iohannis, cu privire la legea pentru persoanele ce nu pot avea calitatea de fondator al unei societati

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii referitoare la persoanele care nu pot avea calitatea de fondator al unei societati. continuă pe Antena3

Rares Bogdan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Care e relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis

Europarlamentarul Rares Bogan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Acum, intrebarea de pe buzele tuturor este: care e, totusi, relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis?. Europarlamentarul Rares Bogdan a rabufnit la adresa jurnalistului Ion Cristoiu Politicianul a scris, pe pagina sa de Facebook, ca nu s-a certat cu Klaus Iohannis, ci dimpotriva, se inteleg .

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 .

Decizie-bomba a Instantei Supreme in privinta apropiatei lui Klaus Iohannis

Decizie-bomba a Instantei Supreme in privinta apropiatei lui Klaus Iohannis! Primarul Sibiului, Astrid Fodor, pleaca din functie. intr-o interventie la Antena 3, prefectul judetului Sibiu a declarat ca a sem.

E OFICIAL! Cinci legi importante intra in vigoare. Klaus Iohannis A SEMNAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri urmatoarele decrete: - Decret pentru promulgarea Legii privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiant PL-x 9506.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa acordul obtinut la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a participat in aceste zile la reuniunea extraordinara a Consiliului European, in cadrul careia au fost alesi viitorii lideri ai principalelor institutii europene. Detalii.

Tariceanu: Bataie imensa pe ciolan, la Bruxelles. Sunt tocmeli mai ceva ca la piata! Ironii la adresa lui Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, ca tocmelile pentru functii europene dau un semnal foarte prost catre cetatenii statelor membre. Seful ALDE il ironizeaza si pe Klaus Iohannis, afirmand.

Klaus Iohannis: Romania va sustine deblocarea asistentei financiare europene pentru Republica Moldova(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa comune, cu premierul moldovean, Maia Sandu, ca Romania va sprijini in continuare parcursul european al Republicii Moldova si a.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul moldovean Maia Sandu: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, in conditiile in care seful statului a primit-o pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )