Libnet.ro
UNICEF

19:46

Decizie-bomba a Instantei Supreme in privinta apropiatei lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Decizie-bomba a Instantei Supreme in privinta apropiatei lui Klaus Iohannis

Decizie-bomba a Instantei Supreme in privinta apropiatei lui Klaus Iohannis! Primarul Sibiului, Astrid Fodor, pleaca din functie. intr-o interventie la Antena 3, prefectul judetului Sibiu a declarat ca a sem. continuă pe Antena3

Tarcea explica de ce nu mai candideaza pentru sefia instantei supreme: Ce am trait m-a facut sa imi fie dor sa traiesc printre oameni cu bun simt si cu mai putina imaginatie

Presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, a fost intrebata miercuri de ce nu si-a depus candidatura pentru un nou mandat, spunand ca experienta la conducerea instantei supreme a facut-o sa isi doreasca sa traiasca printre oameni obisnuiti, cu foarte mult bun simt, cu foarte multa onestitate si cu mai putina imaginatie.

Sesizarea lui Florin Iordache privind completurile specializate: Sefa instantei supreme a cerut suspendarea cauzei. Solicitarea i-a fost respinsa

Presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, a solicitat, miercuri, Curtii Constitutionale, suspendarea cauzei privind conflictul dintre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate pe coruptie, ea motivand schimbarea componentei CCR si faptul ca nu exista un nou judecator raportor. Solicitarea i-a fost insa respinsa. CCR are din nou pe masa, dupa cinci amanari, sesizarea vicepresedintelui Camerei Deputatilor Florin Iordache. O hotarare favorabila l-ar fi putut scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

Corina Corbu, singurul judecator care si-a depus candidatura pentru sefia instantei supreme. Cristina Tarcea nu mai vrea un al doilea mandat

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) este judecatorul Corina Corbu, judecata si achitata intr-un dosar de coruptie, in timp ce actualul presedinte al instantei supreme, Cristina Tarcea, nu si-a depus dosarul pentru un nou mandat.

Rares Bogdan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Care e relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis

Europarlamentarul Rares Bogan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Acum, intrebarea de pe buzele tuturor este: care e, totusi, relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis?. Europarlamentarul Rares Bogdan a rabufnit la adresa jurnalistului Ion Cristoiu Politicianul a scris, pe pagina sa de Facebook, ca nu s-a certat cu Klaus Iohannis, ci dimpotriva, se inteleg .

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

CCR respinge sesizarea lui Klaus Iohannis, cu privire la legea pentru persoanele ce nu pot avea calitatea de fondator al unei societati

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii referitoare la persoanele care nu pot avea calitatea de fondator al unei societati.

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 .

E OFICIAL! Cinci legi importante intra in vigoare. Klaus Iohannis A SEMNAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri urmatoarele decrete: - Decret pentru promulgarea Legii privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiant PL-x 9506.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa acordul obtinut la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a participat in aceste zile la reuniunea extraordinara a Consiliului European, in cadrul careia au fost alesi viitorii lideri ai principalelor institutii europene. Detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )