Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea de-a doua confruntare electorala dintre Donald Trump si Joe Biden a fost anulata. Presedintele american refuza sa accepte varianta online (VIDEO)

B1 B1,
Cea de-a doua confruntare electorala dintre Donald Trump si Joe Biden a fost anulata. Presedintele american refuza sa accepte varianta online (VIDEO)

A doua dezbatere electorala dintreDonald Trump si Joe Biden a fost anulata. intalnirea trebuia sa aiba loc joi, 15 octombrie,insa actualul presedinte american a refuzat sa participe, in. continuă pe B1

Alegeri SUA A doua confruntare Trump-Biden a fost anulata

Comisia pentru dezbateri prezidentiale a anulat vineri cea de-a doua dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Decizia vine dupa ce Trump a refuzat sa participe la o dezbatere virtuala, care ar fi urmat sa aiba loc in contextul infectarii presedintelui american cu Covid-19.

Donald Trump refuza participarea la dezbaterea online cu Joe Biden: Nu-mi voi pierde timpul cu asta

A doua dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA, stabilite pentru data de 3 noiembrie, se vor organiza online, pe 15 octombrie, informeaza CNN. Decizia vine dupa ce Donald Trump a fost depistat pozitiv.

Joe Biden face pasul inapoi. Cere anularea dezbaterii cu Donald Trump, din cauza COVID-19

Donald Trump si Joe Biden, cei doi candidati pentru fotoliul de la Casa Alba,urmeaza sa aiba cea de-a doua confruntare. Dezbaterea televizata ar urma sa se anuleze la cererea democratului. A doua.

Diplomatii europeni, ingroziti ca Donald Trump ar putea castiga un al doilea mandat. Ce spun despre relatiile dintre SUA si Europa

Diplomati si oficiali europeni au indicat momentul in care au simtit ca relatiile dintre Europa si SUA se fractureaza si au facut unele estimari privind impactul unui nou mandat la Casa Alba al presedintelui american Donald Trump.

Donald Trump: A fost o binecuvantare de la Dumnezeu ca m-am infectat. A fost o binecuvantare deghizata

Presedintele american, Donald Trump, crede ca infectarea sa cu COVID-19 a fost o binecuvantare. Surprinzatoarea declaratie este cuprinsa intr-un mesaj inregistrat in gradina Casei Albe, a doua zi dupa externarea sa din spital.

Donald Trump doreste revenirea acasa a tuturor soldatilor americani din Afganistan pana la Craciun

Presedintele Donald Trump a declarat miercuri ca ar dori sa retraga toti soldatii americani din Afganistan pana la Craciun, adica mai repede decat prevede acordul dintre Statele Unite si talibani.

Ce tratament pentru COVID a urmat Donald Trump

Donald Trump pare ca si-a revenit extrem de repede dupa infectarea cu virusul care a omorat deja peste 210. 000 de americani. Iata ce tratament pentru COVID a urmat Presedintele! .

Cum arata Donald Trump dupa tratamentul pentru COVID

Subiectul acestei saptamani este, de departe, revenirea lui Donald Trump la Casa Alba dupa cele cateva zile petrecute in spital. Iata cum arata Presedintele SUA dupa tratamentul pentru COVID.

Donald Trump, la primul eveniment cu public dupa spitalizare. Luni va participa la un miting in Florida

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP. Luni, presedintele candidat va tine in Florida primul sau miting electoral .

Donald Trump va participa luni la primul sau miting electoral dupa infectarea cu coronavirus

Donald Trump va participa luni in Florida la primul miting electoral dupa ce a fost testat pozitiv la coronavirus saptamana trecuta, a anuntat vineri echipa sa de campanie, relateaza AFP. Sambata ar urma sa tina primul sau eveniment public la Casa Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )