Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai avansata limuzina premium a momentului, noul Mercedes-Benz Clasa S, costa in Romania intre 86.626 euro si 161.584 euro cu TVA

Hotnews Hotnews,
 Cea mai avansata limuzina premium a momentului, noul Mercedes-Benz Clasa S, costa in Romania intre 86.626 euro si 161.584 euro cu TVA

A noua generatie a limuzinei premium Mercedes-Benz Clasa S este disponibila in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 86. 626 euro si 161. 584 euro, potrivit importatorului, Mercedes-Benz Romania. Noul S este primul automobil din lume in care nu mai sunt folosite deloc becuri, ci LED-uri, iar nivelurile de calitate si confort au fost ridicate nu numai pentru a fi deasupra BMW Seria 7 si Audi A8, ci si pentru a putea concura cu Rolls-Royce si Bentley, acum ca Maybach nu mai exista. continuă pe Hotnews

Franta va inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Franta va inchide in 2016 centrala nucleara de la Fessenheim, cea mai veche din tara, a confirmat noul ministru francez al Mediului, Philippe Martin, informeaza agentia EFE, conform Agerpres. intr-un.

Cea de a 100-a editie a Turului Frantei, a cincea cea mai rapida din istoria Marii Bucle

Cea de a 100-a editie a Turului Frantei, care s-a incheiat duminica la Paris, este a cincea cea mai rapida din istorie, relateaza AFP. in aceasta editie, castigata de britanicul Chris Froome Sky), pluto.

Admiterea 2013 la SNSPA. Vezi unde este cea mai mare concurenta pe locuri.

Peste 3000 de candidati s-au inscris la admiterea la studiile universitare de licenta din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA). La nivelul universitatii, concurenta a fost de 5 candidati pe locurile subventionate de la buget. Cea mai mare concurenta s-a inregistrat la Facultatea de Management, cu 12 candidati pe loc, urmata de Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, cu 5 candidati pe loc, Facultatea de Stiinte Politice si Facultatea de Administratie .

Editia centenara a Turului Frantei, a cincea cea mai rapida din istorie.

Editia centenara a Turului Frantei, incheiata duminica la Paris cu victoria britanicului Chris Froome Sky), este a cincea cea mai rapida din istoria Marii Bucle, transmite Mediafax. In actuala editie a Turului Frantei, plutonul a avut o medie de 40,542 de kilometri la ora, in timp ce in 2012, atunci cand Sky a castigat competitia cu Bradley Wiggins, media a fost de 39,883 de kilometri la ora. Citeste si Cat a castigat echipa Sky in Turul Frantei Recordul de viteza intr-un Tur al Frantei s-a .

ADMITERE 2013. Cea mai cautata specializare la Universitatea Babes-Bolyai.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a strans peste 11. 300 de inscrisi in perioada 15-21 iulie 2013, iar cea mai cautata facultate continua sa fie Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, informeaza Realitatea. net. Candidatii s-au orienta si spre Psihologie si Geografie, specializari care completeaza podiumul celor mai cautate facultati din cele 21 pe care le are institutie clujeana. Cele mai multe candidaturi la invatamant cu frecventa, nivel .

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020, urmand sa devanseze Germania

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe, citat de Mediafax. Producatori occidentali precum General Motors, Volkswagen, Ford Motor si Renault au investit masiv in Rusia, anticipand ca piata va creste odata cu dezvoltarea clasei de mijloc. Studiul anticipeaza ca Rusia poate urma Brazilia si China pentru a se transforma dintr-o piata a exportatorilor straini intr-una dominata de vehicule fabricate local.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe .

EXPLOZIE in cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach

O bomba artizanala a explodat in jurul orei 06:00, duminica, intr-o parcare din cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach, conform agentiei Novinite. Conform politiei, explozia nu a fost foarte.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group,.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )