Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai banoasa afacere in anul pandemiei! Videochatul salveaza economia Romaniei. Cate milioane de euro au adus romancele in tara

Playtech Playtech,
Cea mai banoasa afacere in anul pandemiei! Videochatul salveaza economia Romaniei. Cate milioane de euro au adus romancele in tara

Economia Romaniei a fost lovita in plin de pandemia de coronavirus. Nu este un caz singular. Pana si cele mai puternice state ale lumii au inregistrat pierderi majore dupa aparitia SARS CoV 2. in toata aceasta perioada de restriste economico-financiara, un domeniu s-a ridicat deasupra tuturor, inregistrand venituri record. Date centralizate la nivel . continuă pe Playtech

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni.

EXCLUSIV Elena Gheorghe, interviu special despre familie. Cea mai mare nemultumire a artistei: Avem un foc la inima!

Se mareste familia Elenei Gheorghe 35 de ani)? Solista de muzica machedoneasca a aparut recent cu burtica, ceea ce a dat imediat nastere la speculatii. E posibil insa ca vedeta doar sa fi pus cateva kilograme in plus, la vreme de pandemie. Jumatate machedoanca, jumatate ardeleanca, Elena Gheorghe, fiica de preot,si sotul ei, Cornel Ene, sunt .

Cum arata cea mai moderna Unitate de Urgenta din tara. Are tehnologii unice de investigareFOTO VIDEO

Cea mai moderna Unitate de Urgenta din tara, a carei constructie si dotare a costat peste 32 de milioane de lei, va fi data in folosinta saptamana viitoare la Oradea, cu boxe individuale si aparaturi de investigare unice de investigare medicala.

INTERVIU Cum a trecut industria de panificatie prin criza. Gabriela Beres, Puratos: Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est

Industria de panificatie din Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est, din cauza faptului ca Romania este o piata artizanala, comparativ cu piata industrializata din Vest, dar si pentru ca vechimea business-urilor, in special in cofetarie, este mica, intre 10 si 15 ani maxim, a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, Gabriela Beres, director regional pe 18 piete pentru Puratos Group.

TURCIA IGNORA UN ELEMENT DE PATRIMONIU CULTURAL Cea mai inalta cladire de lemn din Europa a inceput sa se prabuseasca

Orfelinatul Prinkipo Greek, cea mai mare constructie de lemn din Europa si a doua din lume, amplasat in Buyukada - una din cele noua insule ale Principilor de pe coasta orasului Istanbul -, a inceput sa se prabuseasca, ceea ce arata felul in care Turcia ignora un element de patrimoniu.

Mirel Radoi, despre cea mai mare problema a jucatorilor romani. Cum vrea sa evite o noua umilinta cu Norvegia

Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Norvegia, din Liga Natiunilor. Penultimul joc al grupei va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Selectionerul a vorbit despre dorinta de revansa din tabara tricolorilor, dupa un umilitor 0-4 in partida de la Oslo. Pentru asta, Radoi stie ce are .

Austria va intra intr-un lockdown total se inchid scolile si se restrictioneaza deplasarile. Carantina partiala n-a avut efectul asteptat, iar tara are cea mai mare rata de infectare la nivel mondial

Cu cea mai mare rata de infectare la nivel mondial in prezent, Austria intra intr-un lockdown total incepand de marti, saptamana viitoare, si pana pe 6 decembrie. Printre masurile ce vor fi instituite se nu.

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

Citu: Revenirea din trimestrul trei este cea mai rapida din ultimii 20 de ani

Romania a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, in trimestrul trei al acestui an, revenire care a fost de asemenea cea mai rapida din ultimii 20 de ani, a declarat sambata ministrul Finantelor Florin Citu.

FLORIN CITU: Romania a avut in trimestrul trei cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani

Romania a avut in trimestrul trei din 2020 cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-o conferinta de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )