Libnet.ro
UNICEF

08:45

E CEL MAI TARE BANC DIN LUME! A LUAT PESTE 4000 DE LEI pentru gluma asta! TOTI trebuie sa O CITEASCA!

B1 B1,
E CEL MAI TARE BANC DIN LUME! A LUAT PESTE 4000 DE LEI pentru gluma asta! TOTI trebuie sa O CITEASCA!

Oameni din zece tari, inclusiv din Romania, s-au incris la un concurs de bancuri, organizat de Revista Readers Digest, in anul 2010. continuă pe B1

Cum au descoperit cercetatorii cea mai neagra culoare din lume

Pana acum Vantablack era considerat drept cel mai intunecat material creat vreodata, insa o echipa de cercetatori a reusit sa creeze o culoare care este de zece ori mai intensa decat.

Cum a ajuns Mos Miluta din Vaslui in topul celor mai virili barbati din lume

Miluta Filimon din comuna valsuiana Ivanesti se afla in topul celor mai virili barbati din lume. La cei 77 de ani ai sai, este al doilea cel mai batran tata din Romania. Acesta are, impreuna cu o.

ULUITOR! Mos Miluta din Vaslui, unul din CEI MAI VIRILI BARBATI din lume, la 77 de ani! CUM SE POATE UNA CA ASTA?

Caz incredibil! Un cetatean din Vaslui este in topul celor mai virili barbati din lume! TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Miluta Filimon din comuna Ivanesti,.

Utile: De ce NASA vrea sa trimita rachete nucleare pe Luna si Marte; Cele mai mari biserici din lume. Unde se gasesc mormantul lui Cristofor Columb si cele mai valoroase picturi murale

Pericolul din masinile de spalat. Acestea ar putea imprastia bacterii de la o spalare la alta. Infectii si boli de plamani. Ce pot ascunde transpiratiile nocturne.

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat.

Este CEL MAI PUTERNIC SEISM DIN ULTIMA VREME! BILANTUL VICTIMELOR

Un seism de 5. 2 grade pe scara Richter s-a petrecut in Pakistan, mai exact in nord-vestul tarii, avand epicentrul in regiunea Hindu Kush din Afganistan.

Avea doar 11 ani si a trait cel mai mare cosmar din viata ei. Abia acum si-a facut curaj sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat

O femeie de 40 de ani a vorbit pentru prima data despre cosmarul prin care a trecut in tineretea ei. A fost victima celui mai urat scandal de abuz asupra copiilor. Avea doar 11 ani atunci cana i s-a.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 OCTOMBRIE Crestere de 1,87% pentru titlurile Nuclearelectrica

Inregistrand o apreciere de 1,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 1 - 8 octombrie, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,62%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 SEPTEMBRIE - 4 OCTOMBRIE Transgaz, printre performerii bursei

Inregistrand o apreciere de 0,6%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 septembrie - 4 octombrie, titlurile Transgaz TGN) reprezinta actiunile care au consemnat cel mai bun parcurs din randul componentelor indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 1,64%, in perioada mentionata.

Euro, in usoara scadere. Lira sterlina, cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,7498 leieuro, in scadere.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )