Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Adevărul Adevărul,
Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Scriitoarea catalana Care Santos ofera publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr. continuă pe Adevărul

(P) Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru lansareaunui bestseller international scris impreuna cu Francesc Mirralles

Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru a prezenta publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu.

Cronica de carte: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Dupa incaperi ferecate, Aerul pe care il respiri si Pofta de ciocolata, scriitoarea catalana Care Santos revine la Editura Humanitas Fiction cu o carte scrisa la patru maini, impreuna cu Francesc Miralles: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici.

Scriitoarea catalana Care Santos vine la Bucuresti: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Autoarea romanului Cel mai frumos loc din lume e chiar aici .

Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai frumos antrenor din tara?. Reghecampf, moft personal inaintea meciului cu Dinamo. A mers la o clinica de infrumusetare

Detalii incredibile au iesit la iveala despre ce a facut Laurentiu Reghceampf inaintea meciului cu Dinamo. Dupa ce echipa sa fusese invinsa in turul semifinalei Cupei Ligii cu 4-1, in.

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile.

Madalina Ghenea a recunoscut ca este insarcinata: M-a facut cea mai fericita femeie din lume (FOTO)

Zvonurile au fost confirmate! Madalina Ghenea este insarcinata, iar ea si iubitul ei, Matei Stratan, vor deveni in scurt timp parintii unei fetite. Madalina a dat primelele declaratii despre.

Parlamentarul olandez extremist Geert Wilders: UE este cel mai rau lucru din toate timpurile, la fel ca vechiul imperiu comunist

In Olanda, in mai putin de zece zile se vor organiza alegerile parlamentare, care ar putea schimba regulile jocului in Uniunea Europeana. Partidul cotat cu sanse reale la castigarea scrutinului este formatiunea condusa de extremistul Geert Wilders, potrivit Digi24.

Bursa romaneasca, a sasea cea mai mare crestere din lume in 2017

Cele mai tranzactionate actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, incluse in indicele principal BET, au inregistrat cresteri de 13% in 2017, Romania clasandu-se astfel pe locul al saselea in topul celor mai mari 50 economii ale lumii, dupa tari ca.

Inflatia din zona euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei din zona euro a atins in februarie, pentru prima data in ultimii patru ani, 2%, atat cat este tinta Bancii Centrale Europene BCE), arata estimarea preliminara publicata ieri de Oficiul euro and 172;pean de statistica Eurostat).

Prima editie Unspe Metri |Radu Banciu: Avem cel mai echilibrat campionat din Europa, desi, pana acum, probabil ca a fost mai degraba o turca vesela (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au discutat, in prima editie a emisiunii Unspe Metri, despre clasamentul Ligii 1 dupa disputarea celor 26 de etape, dar si despre clasamentul de intrare in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3257 seconds )