Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cea mai bogata femeie din Romania are o avere de 250 de milioane de euro si are afaceri in domeniul farmaceutic (FOTO)

B1 B1,
Cea mai bogata femeie din Romania are o avere de 250 de milioane de euro si are afaceri in domeniul farmaceutic (FOTO)

Cea mai bogata femei din Romania are o avere de 240-250 de milioane de euro si ocupa locul 15 intr-un top al celor mai bogati romani, fiind si prima femeie din ierarhie, anunta Stirile Kanal. continuă pe B1

E GRASA SI VULGARA, dar e cea mai DORITA femeie din lume (FOTO)

Fotomodelul Kate Upton a fost recent victima unor atacuri din partea unui site pro-anorexie. Acesta a criticat-o pe blonda dupa ce a aparut intr-o reclama la burgeri si a scris ca ar fi grasa.

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Elimina stresul in doar cateva minute (VIDEO)

Weightless, piesa grupului Marconi Union, a fost declarata cea mai relaxanta melodie, in virtutea efectelor observate asupra a 40 de voluntari. Un studiu stiintific.

Aici trebuie sa iti continui studiile: topul celor mai prestigioase universitati din Romania

Un numar de 20 de universitati din Romania, din cele 92 active in prezent, toate de stat, reusesc sa fie prezente, chiar si la nivel minimal, in clasamentele internationale ale universitatilor, bazate dominant pe criterii academici. Iata care sunt cele.

Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Cel mai tanar milionar din Romania este Vlad Alexandru Cristescu, are 22 de ani si o avere estimata la 21-22 de milioane de euro, potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati romani realizat de Capital, care il claseaza pe tanar pe locul 279.

Faze tari: O americanca sustine ca o sticla plina cu sos era posedata si a atacat-o in locuinta ei;Vor sa se cunune pe cea mai inalta macara din lume;A fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscat de o vietate iubita de toata lumea

S-a laudat pe internet ca are un corp cu 0% grasime, insa nu s-a asteptat la reactiile care au urmat. O americanca bodybuilder nu se astepta la. Facea sex in masina cu iubita lui, cand cineva a batut in geam. Si-a tras repede pantalonii pe el. Cand a vazut cine se uita la el, a inlemnit. Scene incredibile in China, unde un barbat a fost.

The Most Office: Cine este compania cu cele mai spectaculoase birouri din Romania

Compania Betfair Development Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, a castigat Marele Premiu The Most Office si si-a adjudecat inca doua premii: Popular Award si Young Spirit Award.

Cum ajunge Romania in cea mai proasta situatie din ultimii 20 de ani

In 2017, Romania va inregistra cel mai mic nivel al veniturilor fiscale taxe si impozite) din ultimii 20 de ani, respectiv doar 25,4% din produsul intern brut PIB), a spus astazi Ionut Dumitru, presedintele Consiliului fiscal, in cadrul unei conferinte de presa organizata de Asociatia Analistilor Financiar-Bancar din Romania AAFBR).

A condus legal si a ajuns vinovat in carambolul de pe A2, pentru ca regula in Romania e nerespectarea legii |Cea mai citita opinie a saptamanii

Reactia publica in urma celui mai grav accident din Romania, carambolul sangeros de pe A2, e socanta. Majoritatea il condamna exact pe soferul care a respectat legea, pentru ca respectarea legii e o exceptie pe soselele din Romania.

FOTOGALERIE Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani. Cum s-a vazut fenomenul in Romania

Luni noaptea, cei care nu au avut somn s-au bucurat de o priveliste incantatoare pe cer, adica de cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani. Fenomenul ce va mai avea loc abia peste 18 de ani s-a reflectat prin lentilele fotografilor din lumea intreaga, inclusiv din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )