Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Online Sport Online Sport,
Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Finala NBA din acest an dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers a inregistrat cea mai ridicata audienta in randul fanilor din ultimii 17 ani. continuă pe Online Sport

Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie

Autonomia actualelor telefoane depinde intai de capacitatea bateriei, apoi de sistemul de operare. Cum majoritatea ruleaza Android, au fost testate cele mai noi smartphone-uri pentru a vedea cine iti e alaturi mai mult timp. LG G4, Samsung Galaxy S6 sau HTC One M9 sunt doar trei dintre cele mai noi telefoane. Totodata, sunt cele mai [] Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare schimbare pentru televiziunea din Romania: ce inseamna trecerea la emisie digitala

Trecerea Romaniei la televiziune digitala terestra produce unblackoutmasiv in Romania, unele dintre cele mai izolate zone si unii dintre cei mai saraci romani vor ramane pe televizoare cu acces doar la TVR1, o singura televiziune, intr-un mod similar perioadei comuniste.

Care este cea mai buna modalitate sa determin un client sa imi dea feedback?

In fiecare saptamana, Ozana Giusca raspunde la intrebarile antreprenorilor romani legate de provocarile zilnice. Trimite-ne intrebarile tale la adresa antreprenor21@romanialibera. ro.

FOTO Cea mai buna echipa de descarcerare din regiunea SUD-Muntenia, a ISU Dambovita

Cei mai buni pompieri ai regiunii Sud-Muntenia si-au dat intalnire, astazi, la Centrul Renault de la Titu, acolo unde a avut loc etapa regionala a Competitiei de descarcerare si acordare a primului ajutor calificat . Pompierii spun ca au avut ce sa invete, mai ales ca nu se lovesc mereu de astfel de situatii.

Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai scumpa benzina si motorina din regiune

Bulgaria, Ungaria, Polonia, Austria, Cehia sau statele baltice au ajuns sa aiba combustibili mai ieftini decat cei comercializati in Romania, in conditiile in care benzina s-a scumpit cu 13% de la inceputul anului, iar motorina cu 7%.

Unde ne relaxam vara asta: cea mai buna plaja din Europa se afla la 900 de kilometri de Romania

Clasamentul celor mai bune plaje europene in 2015 a fost anuntat de publicatia turistica Lonley Planet. Pe primul loc s-a situat o plaja unde romanii pot ajunge destul de repede, printre destinatiile de vacanta din top figurand si alte locuri apreciate pentru nisipul fin, apa cristalina si peisajele incredibile, alegeri perfecte pentru o vacanta binemeritata.

Ce poti face in contabilitatea unei firme pentru o evaluare mai buna

In functie de specificul fiecarei tranzactii, anumite metode de evaluare se pot dovedi foarte relevante pentru a obtine o evaluare mai buna in cazul unui exit, considera specialistii Taxhouse.

Cea mai EXACTA HARTA a Caii Lactee a fost realizata! Ce SECRETE au iesit la iveala despre galaxia noastra

O echipa de astronomi brazilieni a folosit datele adunate de sonda WISE Wide-field Infrared Survey Explorer) , apartinand NASA, pentru a realiza cea mai exacta harta a Caii Lactee dintre cele elaborate pana.

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Astronomii pasionati de fotbal au denumit cea mai stralucitoare galaxie din Univers CR7

Cea mai stralucitoare galaxie observata vreodata in Univers a primit numele CR7, in onoarea fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, au anuntat, miercuri, astronomii de la Observatorul European Austral ESO),.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )