Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare schimbare pentru televiziunea din Romania: ce inseamna trecerea la emisie digitala

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare schimbare pentru televiziunea din Romania: ce inseamna trecerea la emisie digitala

Trecerea Romaniei la televiziune digitala terestra produce unblackoutmasiv in Romania, unele dintre cele mai izolate zone si unii dintre cei mai saraci romani vor ramane pe televizoare cu acces doar la TVR1, o singura televiziune, intr-un mod similar perioadei comuniste. continuă pe Adevărul

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Groapa de gunoi ilegala, posibil cea mai mare din Europa, descoperita in sudul Italiei

Autoritatile italiene au descoperit o groapa de gunoi neautorizata, care ar putea fi cea mai mare din Europa, la nord de orasul Napoli, informeaza site-ul postului Euronews. Substante chimice, ma.

CertAsig lanseaza prima asigurare pentru drone din Romania

Compania de asigurari CertAsig a lansat prima asigure pentru drone din Romania, iar pana la finalul anului ar putea incheia cateva zeci de astfel de asigurari, a declarat Doru Obreja, director Asigurari Aviatie in cadrul companiei, citat de Agerpres.

VIDEO A fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare inaltime de la care este inscris un cos de baschet

Noul record mondial a fost stabilit luna aceasta de catre un australian care a aruncat mingea de baschet de la o inaltime de 126 de metri, de pe barajul Gordon River din Tasmania, Australia. Videoclipul, postat pe youtube, a obtinut peste 1 milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare, conform youtube. com.

Cea mai mare greseala pe care o facem la micul dejun

Din dorinta de-a avea o dieta cat mai sanatoasa, cu putine calorii si fara alimente bogate in grasimi, multi dintre noi cadem in celalta extrema si mancam la micul dejun numai fructe. Bogate in vitamine si antioxidanti, aceste alimente nu ne pot asigura insa tot necesarul de energie de care avem nevoie dimineata.

Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai scumpa benzina si motorina din regiune

Bulgaria, Ungaria, Polonia, Austria, Cehia sau statele baltice au ajuns sa aiba combustibili mai ieftini decat cei comercializati in Romania, in conditiile in care benzina s-a scumpit cu 13% de la inceputul anului, iar motorina cu 7%.

Numai de bine: Joaca, cea mai buna terapie pentru copii

Va mai amintiti cand erati mici si va jucati cu plastilina? Cand modelati diferite figurine, cand combinati culorile si formele? Eram pasionata sa modelez si, din pacate, puteam face asta numai in parc.

Julian Hingley, expert britanic in educatie: Scoala din Romania formeaza cetateni fara spirit civic. Romanilor nu le pasa indeajuns de mult ca sa faca ceva

Expertul britanic in invatamant Julian Hingley vorbeste despre cea mai mare problema a educatiei din Romania: faptul ca pregateste elevii doar academic, fara a-i transforma in cetateni responsabili. Englezul are si cateva solutii.

Oasele balaurului bondoc din Tara Hategului au fost expuse in cel mai mare parc al dinozaurilor din Romania

Fosilele balaurului bondoc, dinozaurul pitic care a trait in insula preistorica a Hategului, au ajuns in cel mai mare parc cu dinozauri, inaugurat in Rasnov.

Criza de medici. Cel mai mare spital din Baragan ar putea fi declasificat, de la 1 august cand ramane fara anestezist

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan ar putea fi declasificat de la 1 august, odata cu pensionarea singurului medic anestezist. Astfel, unitatea medicala risca sa piarda o parte din angajati, conducerea fiind obligata sa recurga la concedieri, dar si bani de la buget.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )