Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum este in camera cu cea mai apasatoare liniste din lume si de ce se gaseste la sediul Microsoft

Hotnews Hotnews,
 Cum este in camera cu cea mai apasatoare liniste din lume si de ce se gaseste la sediul Microsoft

In toamna lui 2015, Guiness Book certifica faptul ca la sediul Microsoft din Redmond SUA) se gaseste camera cel mai bine izolata fonic din lume. Peretii sunt uimitor de neregulati, podeaua sta pe zeci de resorturi, iar instalarea camerei a durat un an si jumatate, din cauza cerintelor complicate. In articol puteti citi la ce este folosita camera in care se aud cele mai pure sunete si in care ecoul este inexistent. O camera in care linistea este apasatoare din cauza izolarii acustice, un loc unde chiar si sunetul propriei respiratii poate deveni rapid deranjant. continuă pe Hotnews

Cea mai buna cercetatoare din lume este o romanca: Valceanca are 14 inventii premiate international si 50 de medalii

Una dintre cele mai apreciate cercetatoare la nivel mondial este o romanca din Ramnicu Valcea. Elena David a avut 14 inventii si cereri de brevete in domeniul mediului si energiei, toate.

Cea mai TRISTA slujba din lume. Lasam in urma noastra o lumanare aprinsa si rostim o rugaciune

Unii oameni duc o viata solitara, nu au prieteni, rude si nimeni nu le calca pragul casei. in Japonia, mii de astfel de persoane mor si nimeni nu le simte lipsa, nimeni nu este alaturi de ei in.

HOROSCOP 5 mai. Racii trec prin cea mai norocoasa perioada din an

Horoscop maine, 5 mai. Racii trec prin cea mai norocoasa perioada din an, iar Capricornii primesc numai vesti bune.

Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Actiunile chinezesti au consemnat marti cea mai buna zi din ultimele cinci saptamani, investitorii pariind pe imbunatatirea pe termen scurt a situatiei corporatiilor, dar tranzactionarea subtire de dupa vacanta de weekend sugereaza ca increderea ramane fragila, transmite Reuters.

Salvator si in timpul liber. A deblocat victimele aflate intr-o masina rasturnata pe E 574, acordandu-le primul ajutor: A fost cea mai grea interventie

Un pompier din cadrul Statiei Scornicesti, judetul Olt, aflat in timpul liber, a ajutat trei victime aflate intr-o masina rasturnata pe E 574, acordandu-le primul ajutor pana la sosirea echipajelor. A fost cea mai grea interventie, a marturisit salvatorul.

Monica Niculescu, nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie (VIDEO)

Jucatoarea romanca de tenis Monica Niculescu a fost nominalizata de catre Women's Tennis Association pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie, potrivit portalului oficial.

HRISTOS A iNVIAT! Patriarhul Daniel: Sfintele Pasti, cea mai mare sarbatoare a Bisericii!

HRISTOS A iNVIAT! Sfintele Pasti reprezinta cea mai mare sarbatoare a Bisericii, care da sens vietii omului credincios, transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in Pastorala la invierea Domnului.

VIDEO Surpriza de proportii pe cea mai importanta strada din centrul municipiului Targu Jiu

Ornamentele care au infrumusetat municipiul Targu Jiu de sarbatorile pascale au inceput sa fie ridicate de catre lucratorii primariei.

Begu, cea mai rasunatoare victorie din 2016: romanca a batut o jucatore de Top 5. Cu cine se va duela in optimi

Dupa Patricia Tig 134 WTA), bucuresteanca de 25 de ani a furnizat si ea o mare surpriza, la Madrid, la capatul unui meci fantastic.

Omul cu cea mai scumpa paza! Cate milioane sunt cheltuite pe siguranta sefului Facebook

Mark Zuckerberg ocupa a 19-a pozitie in topul celor mai influente persoane din lume si a patra in clasamentul celor mai bogati oameni din America, potrivit Forbes. Prin urmare, siguranta lui costa si e.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )