Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cea mai buna zi din 2014 pentru SIF-uri: cresteri de pana la 7,5%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai buna zi din 2014 pentru SIF-uri: cresteri de pana la 7,5%

Bursa de la Bucuresti a inchis in stagnare, intr-o piata cu interes ridicat pentru actiunile celor cinci SIF-uri, care au consemnat cresteri curpinse intre 3,3% si 7,5%, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis miercuri ca. continuă pe Wall-Street Ro

Utile: Pacientii bolnavi de cancer care fac sport isi dubleaza sansele de supravietuire; Care e cea mai buna carne?; Ce risti sa patesti daca astepti sa faci dragoste dupa casatorie

Invataturile taranilor romani de acum 100 de ani. Cum sa-ti alegi sotia, cum sa mananci sanatos si cum sa scapi de boli. La inceputul secolului trecut, statul roman ducea o munca intensa pentru a-i convinge pe tarani cat de benefica este stiinta de carte. Gripa, mai periculoasa decat alcoolul in cazul soferilor. Starea de buimaceala, denumita cercetatori creier in ceata, pe care o resimtim atunci cand suntem atinti de raceala, este similara cu cea de betie.

Dolarul a avut,in ianuarie, cea mai buna evolutie din ultimele opt luni

Moneda americana a inregistrat, in ianuarie, pe pietele externe, cel mai important castig lunar din mai 2013 pana in prezent, fata de un cos alcatuit din alte valute majore, in conditiile in care declinul valutelor din tarile emergente i-a determinat pe investitori sa caute plasamente relativ sigure sau considerate refugiu.

O adolescenta din Slatina, cea mai buna eleva traducatoare din tara

Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din municipiul Slatina, va reprezenta Romania la Bruxelles peste doua luni, dupa ce a fost desemnata castigatoarea concursului Juvenes Translatores organizat de Comisia Europeana si dedicat elevilor de liceu. La competitia mentionata, slatineanca s-a dovedit cea mai inzestrata din tara la limba engleza dintre cei aproape 150 de liceeni din tara participanti.

Pe ce loc s-a clasat Eduard Grosu la prima cursa din 2014 pentru noua lui echipa

Sezonul european de ciclism a debutat in prima duminica din februarie cu doua curse de o zi, Marele Premiu de la Marsilia Franta) si Marele Premiu al Coastei Etrusce Italia). La startul acesteia din urma s-a aliniat si Eduard Grosu, sprinterul roman care evolueaza in acest sezon pentru echipa profesionista Vini Fantini - Nipo De Rossa.

VIDEO Cand cea mai buna parte din Super Bowl e David Beckham

Nu sunt innebunita dupa fotball, imi spune Natalia, o chelnerita dintr-un cafe bar din Soho, unde am venit impreuna cu niste prieteni pentru a asista la primul Super Bowl din viata mea. De fapt, e si primul meci de fotbal american pe care ar trebui sa-l urmaresc in intregime.

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay.

Achizitia SIF-urilor de catre SIF-uri ar creste lichiditatea pietei

Eliminarea restrictiei ca un SIF sa detina actiuni la alte SIF-uri ar duce la o crestere a lichiditatii Bursei, pentru o perioada acceptabila de timp, iar investitorii ar castiga prin aprecierea valorii actiunilor, a reiesit dintr-un studiu de impact facut de Autoritatea de Supraveghere Financiara, potrivit lui Mircea Ursache, vicepresedinte al institutiei.

Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014.

Nici nu au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci ca deja detin cateva recorduri. Cu o investitie de peste 50 miliarde dolari, JO de iarna 2014 vor fi cele mai scumpe din istorie. Soci este capitala olimpica cea mai extinsa ca lungime, orasul etalandu-se pe mai bine de 100 kilometri pe litoral. In plus, nici un alt sit olimpic nu a cunoscut un destin atat de bogat si extraordinar ca Soci. Cercul lui Putin Destinate sa puna in valoare puterea Rusiei lui Vladimir Putin, JO de iarna pot .

Business Report: Arendasul strain cu cea mai mare datorie. Guvernul tine la secret lista strainilor ce folosesc pamantul tarii; Taxele si impozitele au fost modificate o data la 11 zile in ultimii cinci ani; Cadou guvernamental pentru debitori? Nu, pentr

Noul Pachet pentru cresterea colectarii bugetare si imbunatatirea sistemului fiscal. Guvernul ia in discutie, in sedinta de miercuri, proiectul. Cheltuielile militare vor creste in 2014 pentru prima data dupa 5 ani. Cheltuielile militare mondiale vor reincepe sa creasca in 2014, pentru prima.

Mircea Irimie, propus de PC Cluj in functia de ministru pentru IMM-uri in locul Mariei Grapini

PC Cluj il propune pe deputatul Mircea Irimie, presedinte al filialei PC Turda, pentru functia de ministru delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediul de Afaceri, in locul Mariei Grapini, care va candida pentru un post de europarlamentar, potrivit surselor de presa.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )