Libnet.ro
UNICEF

22:16

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar mirii s-au trezit teputi chiar de invitati. Este uluitor ce a putut sa se intample in timpul petrecerii

Antena3 Antena3,
Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar mirii s-au trezit teputi chiar de invitati. Este uluitor ce a putut sa se intample in timpul petrecerii

Trebuie sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar mirii au avut parte de un cosmar la sfarsitul petrecerii. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep si Patricia Tig, in finala sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a lui 2019

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig se afla printre finalistele sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2019 in circuitul profesionist de tenis, realizata pe site-ul WTA, alaturi de poloneza Iga Swiatek si de ucraineanca Elian Svitolina.

Purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis a demisionat. Madalina Dobrovolschi: Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala

Madalina Dobrovolschi a demisionat miercuri din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a detinut pozitia timp de 3 ani. Madalina Dobrovolschi a fost numita purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis in august 2016.

Cea mai calduroasa zi din istoria Australiei. Marti, temperatura medie a depasit 40 de grade Celsius

Potrivit unei analize preliminare a Biroului de Meteorologie din Australia, ziua de marti, 17 decembrie,a fost cea mai calduroasa din istoria masuratorilor, cu o temperatura medie de 40,9 grade Celsius. Recordul precedent, de pe 7 ianuarie 2013, era de 40,3 grade Celsius.

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

Oana Roman a fost inselata chiar cu cea mai buna prietena. Ce a aflat despre barbat dupa ce i-a prins

Oana Roman a dezvaluit de curand ca a trecut printr-o despartire controversata. Se pare ca norocul sau in dragoste nu si-a facut prea mult aparitia in viata ei. intr-o fosta relatie a ramas si fara cea mai buna prietena si fara cel pe care il iubea. Cum s-a intamplat totul? Oana Roman, ramasa fara prietena .

Ponta, prima reactie la condamnarile din dosarul Colectiv: Consider cea mai mare ticalosie sa iti faci cariera politica pe tragedia unor oameni

Victor Ponta, premier la momentul tragediei din clubul Colectiv, a sustinut, intrebat cum comenteaza condamnarile din acest dosar, ca a inteles tragedia celor care au avut de suferit, si considera cea mai mare ticalosie pe care a intalnit-o in viata construirea unei cariere politice pe tragedia unor oameni.

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Orban: Avem cea mai mare evaziune pe TVA din Uniunea Europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad.

Orban: Romania, cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare a TVA din UE. ANAF trebuie informatizat

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din Uniunea Europeana, iar nivelul de 19% este unul rezonabil, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, justificand astfel faptul ca Guvernul nu este de acord cu reducerea TVA.

Acesta este telefonul cu cea mai buna camera din 2019: de ce nu poti sa-l cumperi

Amatorii de fotografii cu telefonul vor fi dezamagiti sa afle ca smartphone-ul cu cea mai buna performanta foto video creat vreodata nu este disponibil pentru achizitie la nivel global.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )