Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Antena3 Antena3,
Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Ceaiul verde este o alegere minunata pentru a iti incepe ziua! Este o bautura ce contine cofeina, deci te va pregati pentru o zi de aglomerata de munca. Pentru a da jos cateva kilograme, trebuie doar sa adaugi un ingredient minune care este dovedit stiintific sa ajute in eliminarea grasimii nedorite. continuă pe Antena3

Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

In asa vremuri dificile, orice veste buna e ca o gura de aer proaspat. BNR tocmai a venit cu una importanta pentru ROBOR. Conform ultimul anunt al Bancii Nationale a Romaniei,ROBOR la.

Cea mai buna inghetata facuta in casa. Reteta secreta a Andreei Raicu

Multi dintre noi nu concepem viata fara inghetata, mai ales acum, vara. La fel si vedetele, acestea se racoresc pe timp de vara numai cu inghetata facuta in casa. Prefera sa o faca in casa, pentru ca stiu ce pun in ea. Multe dintre vedete, pentru a da bine la televizor, adica pentru a nu .

Cea mai buna placinta cu branza si stafide. Reteta este foarte simpla

Placinta este un preparat de patiserie facut din foi de aluat, intre care se pune umplutura preferata de fiecare; fie branza, carne, cartofi, varza, dovleac, fructe sau ciocolata. Acest deliciu este des intalnit atat in Romania, Republica Moldova, cat si in sudul Ucrainei. Reteta placinta cu branza si stafide Cuvantul romanesc placinta este mostenit din .

EXCLUSIV Legea menita sa blocheze cumpararea de terenuri agricole de catre cetatenii straini a fost promulgata. Reprezentant al fermierilor: E cea mai buna din 1990 incoace Ce prevede actul normativ

EXCLUSIV Noi conditii pentru tranzactionarea terenurilor agricole vor intra in vigoare in Roimania, incepand din luna octombrie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru.

Cea mai interesanta solutie pentru bolnavii critici, testata in SUA: face minuni in cazurile grave

Au trecut deja aproximativ 9 luni de la primele cazuri depistate de coronavirus, dar, in continuare, aflam lucruri noi despre comportamentul bolii. in ceea ce priveste infectiile cu noul.

Cea mai mare incercare pentru Kremlin: explozia de proteste din Belarus ameninta scaunul lui Putin

Vladimir Putin se afla, din nou, in fata celei mai mari incercari a multiplelor sale mandate. De aceasta data, problema e creata de Belarus si de eternul presedinte al statului vecin cu care Rusia vrea sa faca stat comun, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Caine inzestrat cu talent actoricesc. Se preface ca este schiop pentru a primi mancare din partea oamenilor (VIDEO)

De multe ori, inteligenta cainilor ne uimeste. Acesta este si cazul unui patruped din Bangkok, Thailanda, care, folosindu-se de ingeniozitatea sa, a gasit cea mai buna solutie pentru a atrage atentia oamenilor,.

Cum faci cea mai pufoasa omleta. Reteta minune pe care trebuie sa o stie toate gospodinele

Ingredietul si tehnica potrivita pentru o omleta care te va ajuta sa-ti incepi dimineata cu bine! Ce trebuie sa faci si cum sa o prepari? Pasii sunt foarte simpli. Cum sa faci cea mai pufoasa omleta? Reteta si ingredientul secret Sunt multe tehnici si multe optiuni pentru simpla omleta, dar majoritatea o prefera pe cea .

Ce se intampla acum cu Lia Bugnar, cea mai controversata concurenta de la Asia Express

Lia Bugnar, actrita si regizoare, are o relatie de cativa ani cu Anghel Damian, actor si scenarist al serialului Vlad de la PRO TV. Desi ii despart 23 de ani, experiente si etape, cei doi par sa fie facuti unul pentru celalalt. Chiar daca isasi actrita se mira de faptul ca este contemporana cu partenerul .

Cea mai noua escrocherie care te costa scump. Cum poti fi pacalit foarte usor

O noua escrocherie aparuta face victime in toata tara. Mai multi tipi au postat anunturi pe internet ca efectueaza lucrari de constructii. Ajung la client, lucreaza cateva ore, dupa care, sub pretextul ca merg sa cumpere materiale, cer toti banii si se fac nevazuti. Aceasta este cea mai noua escrocherie. Cum poti fi pacalit foarte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )