Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO. Cea mai rapida masina din lume este electrica. Atinge 100 km/h in sub 2 secunde!

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cea mai rapida masina din lume este electrica. Atinge 100 km/h in sub 2 secunde!

Un model experimental a fost construit de o echipa de studenti de la Universitatea din Stuttgart, pentru a dobora recordul mondial, detinut anterior de niste studenti olandezi. Bolidul, similar unui kart, are u incredibila chiar si pentru un . continuă pe România Liberă

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

Serial RL. Personalitati romane pe coperta revistei Time. Ana Pauker era considerata de americani cea mai puternica femeie din lume

Prestigiosul saptamanal Time a dedicat editia sa din 20 septembrie 1948 uneia dintre cele mai dure reprezentante ale comunismului de tip sovietic, care a fost trimisa de la Moscova sa impuna un nou regim in Romania.

Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Avem senzatia ca a trecut atat de mult timp de atunci si suntem atat de obisnuiti cu telefoanele inteligente, incat daca am fi intrebati cine a creat primul smartphone din lume, probabil am raspunde instinctiv Apple. [] Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

RECORD de temperatura: Luna iunie, cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani

Cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani este luna iunie a acestui an, sustin oamenii de stiinta americani. in aceasta luna au fost inregistrate temperaturi record.

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial la inceputul lunii august. CNADNR a suplimentat echipele pentru ca lucrarile sa poata fi incheiate.

Ce tara are cea mai buna reputatie din lume? Franta, SUA si Marea Britanie nu se afla in top

Un studiu online care a inclus peste 50 de state a demonstrat care este anul acesta tara care se bucura de cea mai mare apreciere in randul turistilor. Peste 48. 000 de oameni au luat parte la aceasta ampla cercetare.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )