Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai ciudata moda in materie de manichiura: ce au ajuns femeile sa-si puna pe degete

Playtech Playtech,
Cea mai ciudata moda in materie de manichiura: ce au ajuns femeile sa-si puna pe degete

Un nou trend in domeniul manichiurii si pedichiurii a devenit viral in ultima luna, pe internet. Implica un efort titanic, iar rezultatele sunt terifiante. Ti se ridica parul pe mana cand vezi de ce sunt capabili oamenii. in ziua de azi, cand vine vorba de moda, exista diverse trenduri care rezista cateva luni in piata, . continuă pe Playtech

Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a reusit, sambata dimineata, cea mai mare surpriza de pe jumatatea a doua a tabloului feminin de la Australian Open, invingand-o in minimum de seturi, 7-64), 7-63), pe Karolina Pliskova cap de serie 2). Simona Halep scapa astfel de cea care, pe hartie, ar fi fost cea mai tare adversara de pe sectiunea sa de tablou, chiar inainte de a intra pe Rod Laver Arena pentru duelul sau din turul trei cu Putintseva.

Cea mai sanatoasa cafea este cea simpla, neagra. Care este combinatia absolut interzisa care dauneaza ficatului

Cea mai sanatoasa cafea este cea simpla, neagra, cum este numita.

Timp de 24 de ani, rusii au sapat la ea. E incredibil ce scop avea cea mai adanca groapa de pe Pamant

Amplasata dedesubtul unui capac ruginit din Murmansk, Rusia, se afla cea mai adanca gaura sapata de om, ajungand pana la 12 kilometri adancime in interiorul Pamantului.

Ela Craciun a petrecut cu Mickey Mouse si personajele din Frozen la Disneyland. Cea mai frumoasa aniversare pentru fiica ei!

Ela Craciun i-a oferit fiicei sale un prim cadou de neuitat inainte de ziua sa de nastere. Micuta Alesia, care va implini 8 ani pe 1 februarie, a petrecut cateva zile de vis in cel mai frumos parc de distractii din lume, Disneyland Paris, locul unde s-a intalnit cu personajele de desene animate preferate.

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

Cine e iubitul Alinei Eremia. Cea mai ascunsa relatie din showbiz e acum oficiala FOTO

Alina Eremia a dat cartile pe fata! Artista nu se mai ascunde, dupa ce a facut publica o imagine cu iubitul ei. Tanara cantareata pare sa se fi saturat de toate situatiile in care nu s-a putut afisa in mod public, la bratul actualului ei partener. Fosta componenta din formatia Lala Band l-a prezentat in .

Lider PSD, atac la Guvernul PNL: Pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani

Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, sambata, ca Partidul National Liberal PNL), prin alegerile anticipate, pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani.

Eugen Tomac, despre Conventia Romanilor de Pretutindeni: Cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste 10 milioane de romani de peste hotare

Conventia Romanilor de Pretutindeni a fost cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste zece milioane de romani de peste hotare, a afirmat Eugen Tomac, liderul PMP, care a.

El este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania! Nu o sa-ti vina sa crezi ce suma exorbitanta primeste!

Gheorghe Balasoiu 73 de ani) este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania. Fostul magistrat nu primeste nici mai mult, nici mai putin de. 890 de lei.

RALUCA TURCAN: Generatia din 1848 ne ofera si astazi cea mai buna lectie de proiect national

Generatia din 1848 ofera si in prezent cea mai buna lectie de proiect national, afirma vicepremierul Raluca Turcan intr-un mesaj transmis vineri, de Ziua Unirii Principatelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )