Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Adevărul Adevărul,
Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a reusit, sambata dimineata, cea mai mare surpriza de pe jumatatea a doua a tabloului feminin de la Australian Open, invingand-o in minimum de seturi, 7-64), 7-63), pe Karolina Pliskova cap de serie 2). Simona Halep scapa astfel de cea care, pe hartie, ar fi fost cea mai tare adversara de pe sectiunea sa de tablou, chiar inainte de a intra pe Rod Laver Arena pentru duelul sau din turul trei cu Putintseva. continuă pe Adevărul

Surpriza colosala la Australian Open: Halep poate juca in optimi cu ocupanta locului 600 in lume!

Simona Halep a trecut, lejer, de partida din turul II cu Harriet Dart 173 WTA) si, paradoxal, peste doua runde poate da de o adversara cu un clasament incredibil de slab.

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

Australian Open: Surprizele continua - Karolina Pliskova, invinsa in doua tiebreak-uri Alte doua favorite au fost eliminate

Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA si favorita 2) a parasit inca din turul al treilea Australian Open, dupa ce a fost invinsa de Anastasia Pavlyunchenkova Rusia, 30 WTA, cap de serie 30).

Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

Simona Halep nu joaca vineri, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa primeasca o veste buna. De sapte ori castigatoare de Australian Open, Serena Williams a fost eliminata in turul III de Qiang Wang, la.

VIDEO: Cum a incercat Putintseva sa o intimideze pe Simona Halep in startul meciului de la Australian Open

Cea mai colerica jucatoare din tenisul feminin actual, Yulia Putintseva a incercat sa o intimideze pe Simona Halep la startul meciului din turul trei. Fara succes insa.

Australian Open: Yulia Putintseva, adversara Simonei Halep A invins-o pe semifinalista din 2019

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Yulia Putintseva Kazahstan, 38 WTA), in turul al treilea de la Australian Open. Jucatoarea de 25 de ani a eliminat-o din competitie pe americanca Danielle Rose Collins 25 WTA), cea care la editia de anul trecut a ajuns pana in semifinale.

Australian Open, ziua a 5-a: Federer, patru ore de agonie pe teren! Socuri pe banda, premiera Ungariei + primele optimi

Ziua a cincea a fost una agitata si foarte nebuna la Australian Open. Ca o sentinta definitiva a venit ultimul meci al carierei danezei Caroline Wozniacki, iar in rest surprizele s-au tinut lant, venind ca tirul de mitraliera 3 si 12 la feminin, 2 la masculin). Asa cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta rezultatele zilei, reperele si povestile de la Melbourne.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale.

Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens favorita 9) s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a trecut de Zarina Diyas Kazakhstan, 73 WTA). Dintre favorite, Karolina Pliskova, Belinda Bencic si Elina Svitolina au parasit competitia, in timp ce Simona Halep si Angelique Kerber au trecut mai departe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )