Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai cool colaborare a anului are videoclip! Urmareste aici clipul pentru Its On Again, productie marca Pharrell interpretata de Alicia Keys si Kendrick Lamar!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cea mai cool colaborare a anului are videoclip! Urmareste aici clipul pentru Its On Again, productie marca Pharrell interpretata de Alicia Keys si Kendrick Lamar!

Inregistrat special pentru coloana sonora a peliculei The Amazing Spider-Man 2, trackul Its On Again ii aduce laolalta pe cantareata. continuă pe Devorator Monden

in trafic, de Alina Nelega - Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2013

Textul in trafic, de Alina Nelega, a castigat concursul de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2013, informeaza un comunicat al Uniunii Teatrale din Romania UNITER).

Piata auto a inregistrat cea mai mare crestere din 2007 pana in prezent

Vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale noi pe piata romaneasca s-au cifrat la 18. 941 unitati in primul trimestru din 2014, in crestere cu 21,7% fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata din 2007 si pana in prezent, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Romania, a treia cea mai abrupta scadere a productiei industriale

Productia industriala din Uniunea Europeana a crescut in februarie cu 0,4% fata de ianuarie si cu 2,1% comparativ cu perioada corespunzatoare a anului trecut, iar tara noastra a consemnat a treia cea mai abrupta scadere lunara din Europa, dupa Croatia si Estonia, si a doua crestere anualizata, dupa Slovacia, informeaza barometrul Eurostat publicat astazi.

Ana Seres, cea mai longeviva femeie din judetul Arad, a murit

Ana Seres, cea mai in varsta femeie din judetul Arad, a murit la venerabila varsta de 106 ani. in altimii ani, ea a fost vizitata constant de europarlamentarul Iosif Matula.

E cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei. Ponta, despre amenintarile lui Basescu la adresa lui Firea

Premierul Victor Ponta a apreciat, marti, ca amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa parlamentarului Gabriela Firea reprezinta cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei din.

Cat de bine arata Anna Lesko la doua saptamani de cand a nascut! Vezi aici cea mai recenta poza cu fiul sau, Adam!

Cea mai proaspata mamica din showbizul romanesc este innebunita dupa Adam, baietelul sau de doar doua saptamani. Anna Lesko distribuie.

Cea mai mare piata futures din lume, actionata in instanta

CME Group Inc. CME), compania care detine cea mai mare piata futures din lume, a fost actionata in instanta de trei utilizatori ai sai, care pretind ca aceasta le-a permis traderilor de inalta frecventa HFT) accesul la informatiile privind comenzile clientilor inaintea participantilor la piata.

Magistratii vor aplica cea mai usoara pedeapsa in cazul celor opt condamnati in Dosarul Transferurilor

Greii fotbalului au sanse sa iasa mai repede din inchisoare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa aplice cea mai usoara pedeapsa in cazul celor opt oameni din fotbal condamnati la inchisoare,.

Transportul ar putea deveni cea mai mare sursa de emisii de dioxid de carbon

Transportul va deveni cea mai mare sursa de emisii de CO2 daca politicienii nu iau masuri ambitioase si nu actioneaza in mod decisiv, avertizeaza expertii din cadrul Comitetului Interguvernamental pentru Schimbari Climatice IPCC - Intergovernmental Panelof Climate Change).

Compania cu cea mai importanta investitie in turismul de relaxare din Romania

In cadrul Galei Turismului Romanesc, editia a IV-a, Stejarii Country Club a primit premiul pentru compania cu cea mai importanta investitie in turismul de relaxare.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )