Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai deprimanta aplicatie, folosita de libanezi pentru a-i anunta pe cei dragi ca au supravietuit unui atentat cu bomba

Adevărul Adevărul,
Cea mai deprimanta aplicatie, folosita de libanezi pentru a-i anunta pe cei dragi ca au supravietuit unui atentat cu bomba

Sunt inca in viata este mesajul transmis, pe Twitter, cu ajutorul unei noi aplicatii, de locuitorii din Liban. Acestia folosesc aplicatia pentru a-si instiinta apropiatii ca au supravietuit unei explozii, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

Cea mai mare extinctie a speciilor a durat doar 60.000 de ani.

Dor 60. 000 de ani ar fi durat cea mai mare extinctie a regnului animal si vegetal din istoria Terrei, din urma cu aproximativ 252 de milioane - este concluzia unei estimari publicate luni, la Paris, de o echipa de cercetatori, potrivit AFP, citat de Mediafax. Este o perioada foarte scurta pentru varsta geologica a Pamantului, cred specialistii. Evenimentul, provocat probabil de eruptii vulcanice foarte mari, a determinat extinctia a peste 96 la suta dintre speciile marine si a aproximativ 70 .

VIDEO Cea mai buna eleva traducatoare din Romania ar pleca din tara, dar nu poate

Cea mai buna eleva traducatoare din tara noastra, Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din municipiul Slatina, a fost prezenta, luni 10 februarie, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Olt, unde conducerea institutiei a felicitat-o pentru desemnarea ei drept singura castigatoare din tara noastra a unei competitii lingvistice organizate de Comisia Europeana.

Printesa gheturilor din cea mai frumoasa cascada.

Cascada din Banat este situata exact pe Paralela 45, la jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord. Olegenda din Banat spune ca frumoasa Printesa a gheturilor, al carei chip muritorii pot sa il zareasca doar in oglinda inghetata a apelor pure de munte, isi dureaza in fiecare iarna palatul de clestar in Bigar, locul unde se afla cea mai frumoasa cascada din lume. Palatul de clestar este, de fapt, apa inghetata a cascadei, situata exact pe Paralela 45, care imparte in jumatate emisfera .

Dacia, cea mai vanduta marca auto in Bulgaria in 2013

Dacia a fost cea mai vanduta marca auto in Bulgaria anul trecut, arata datele oficiale ale Ministerului bulgar de Interne cu privire la inmatricularile de masini noi intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2013,.

Astronomii australieni au descoperit cea mai veche stea din Univers

Astronomii din cadrul Universitatii Nationale Australiene au descoperit un nou corp ceresc. Potrivit acestora, obiectul din spatiu este cea mai batrana stea a Universului, aparuta in urma cu 13,6 miliarde de.

Astronomii au identificat cea mai veche stea, aparuta la scurt timp dupa Big Bang

Astronomii dinAustralia au identificat probabil cea mai batrana stea descoperita pana in prezent, aparuta in urma cu circa 13,6 miliarde de ani. Steaua respectiva s-ar fi format imediat dupa aparitia.

Eva Tofalvi obtine cea mai buna clasare a Romanei de la Sochi

Eva Tofalvi si-a ratat obiectivul, dar a reusit duminica cea mai buna clasare a sa de pana acum a Romaniei din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna Sochi 2014.

Basescu: Membrii PMP sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui, facand apel la membrii Fundatiei Miscarea Populara si ai PMP sa nu atace PDL, intrucat ar fi cea mai mare greseala.

Cea mai mare firma de asigurari din Romania s-a consolidat in 2013.

Astra Asigurari ramane o companie solida in care clientii si partenerii pot avea incredere. Solvabilitatea si lichiditatea companiei vor depasi de peste doua ori minimele impuse de lege, iar capitalul social se va apropia de 100 milioane de euro, conform rezultatelor financiare consolidate ale anului 2013, estimate de companie. Cea mai mare companie de asigurari din Romania este si una dintre cele mai solide din piata. Conform rezultatelor financiare consolidate la 31 decembrie, Astra va .

Eva Tofalvi, cea mai buna clasare a unui roman la Jocurile Olimpice

Eva Tofalvi 35 de ani) a incheiat cursa de 7,5 kilometri sprint pe locul 22, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui sportiv roman la actuala editie a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )