Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai eficienta baterie din lume, creata in Australia

Adevărul Adevărul,
Cea mai eficienta baterie din lume, creata in Australia

Bateria poate mentine un smartphone incarcat pe o durata de cinci zile sau poate alimenta o masina electrica pentru 1000 de kilometri. continuă pe Adevărul

Cine sunt bogatii lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din Franta (VIDEO)

Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, nu mai este cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, citata de B1 TV, el a fost devansat de francezul Bernard Arnault. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din.

Mihai Gadea: Cea mai proasta veste din lume

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, noi informatii socante despre virusul misterios din China care incepe sa faca tot mai multe victime.

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Tesla, cea mai rapida crestere in topul celor mai valoroase branduri din lume

Tesla, producatorul american de masini electrice, este marca cu cea mai rapida crestere in clasamentul celor mai valoroase branduri din lume, conform raportului Brand Finance Global 500 lansat la World Economic Forum in Davos.

Seful BBC renunta la functie, inainte de o negociere vitala cu guvernul britanic pe tema finantarii: Tony Hall a condus cea mai importanta televiziune din Regat timp de 7 ani

Cel mai puternic om din BBC va face un pas in spate, in cel mult sase luni, pentru a permite unei noi persoane sa conduca negocierile cu guvernul lui Boris Johnson privind modelul de finantare al postului public de.

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Primul iPhone vandut pe eBay e lejer cel mai scump telefon din lume

Un utilizator de pe eBay vinde un iPhone din prima generatie de telefoane de la Apple, iar pretul este unul impresionant. Primul model al seriei de telefoane a fost lansat in 2007. Peste 12 ani.

DEPASIND CME GROUP DIN SUA National Stock Exchange din India a devenit cea mai mare piata de derivate din lume

La NSE au fost tranzactionate 6 miliarde de contracte in 2019, in crestere cu 58% fata de anul anterior * La CME Group, volumul tranzactiilor - 4,83 miliarde de contracte anul trecut National Stock Exchange din India NSE) a devenit, in 2019, cea mai mare piata de produse derivate din lume - dupa volumul tranzactiilor, depasind gigantul american CME Group, potrivit datelor Asociatiei Industriei Futures FIA), preluate de economictimes. indiatimes. com.

EA este cea mai SEXY sportiva din lume! Barbatii au innebunit: Pozeaza COMPLET GOALA, fara cea mai mica jena... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Baschetbalista de origine italiana, Valentina Vignali, este, fara indoiala, una din cele mai sexy sportive din lume. VEZI AICI GALERIA FOTO Sportiva de 28 de ani obisnuieste sa posteze fotografii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )