Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cea mai frumoasa bunica din lume a creat senzatie pe internet. Are doua nepoate, dar arata ca o adolescenta (FOTO)

B1 B1,
Cea mai frumoasa bunica din lume a creat senzatie pe internet. Are doua nepoate, dar arata ca o adolescenta (FOTO)

O bloggerita de fashion din Serbia este bunica la doar 47 de ani. Zaklina a uimit toti internautii cu felul in care arata si cu vestimentatiile moderne pe care le afiseaza in fotografiile de pe. continuă pe B1

Cele mai bogate femei din lume

Un numar-record de femei si-au facut loc in topul celor mai bogate persoane din lume, impreuna avand venituri de 852,8 miliarde de dolari. Cea mai mare parte a miliardarelor au mostenit uriasele lor averi.

Cele mai ieftine orase din lume in 2017: Bucurestiul se regaseste in top

Un raport anual, realizat de Economist Intelligence Units Worldwide Cost of Living, scoate la iveala clasamentul celor mai ieftine orase din lume, care va poate fi de folos cand va alegeti urmatoarea destinatie de vacanta.

Atractiile turistice unice ale Brasovului. De la cea mai ingusta strada la biserica recordurilor sau valtorile de la Lisa, supranumite masini de spalat naturale

In centrul Brasovului puteti descoperi cea mai ingusta strada din Europa de Est si puteti afla toate recordurile Bisericii Negre. Daca ajungeti in judet nu ratati doua minuni naturale: Valtorile de la Lisa si Moara cu apa de la Ohaba.

Festival de Ecoturism la Fundata, cea mai inalta localitate din Romania

Turistii vor avea ocazia sa afle mai multe despre obiceiurile locurilor, sa faca drumetii montane, sa participe la ateliere mestesugaresti si sa guste produse traditionale.

BlackRock, cel mai mare fond de investitii din lume, in carti pentru acordarea de consultanta la crearea Fondului Suveran de Investitii

Reprezentanti ai gigantului american BlackRock, cel mai mare fond de investitii din lume, s-au intalnit miercuri la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, discutiile vizand o posibila oferire de consultanta sau expertiza partii romane, in proiectul de infiintare a fondului suveran de investitiie, au declarat, miercuri, surse guvernamentale, citate de News. ro.

Tig, formidabila la Miami: Patricia e in turul III, dupa o alta victorie fabuloasa. Va atinge cea mai inalta clasare WTA

Patricia Tig 95 WTA) a fost ultima romanca ajunsa in urmatoarea runda, insa calificarea ei e cea mai pretioasa. Parcursul de la Miami o va ridica pe Tig la cote nemaiintalnite in urmatorul clasament mondial.

Ce-a ramas dupa ce Firea Co. l-au linsat pe Vlad Voiculescu l Cea mai citita opinie a saptamanii

Cinci pacienti romani care aveau nevoie de un transplant pulmonar sunt acum pe culoarul mortii. Spitalul AKH din Viena a anuntat ca nu mai opereaza pacienti din Romania.

'Marsul pentru viata ', in mai multe orase din tara

Cea de a saptea editie a Marsului pentru viata a avut loc sambata, in ziua praznicului Bunei Vestiri, in mai multe orase din tara, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!.

Eliza, FFiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

Eliza, fiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )