Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai sigure tari din lume. TOP 10

Antena3 Antena3,
Cele mai sigure tari din lume. TOP 10

Un nou raportul din 2018 privind legea si ordinea globala efectuat de catre cercetatorii americani de la Gallup se uita la situatia sigurantei tarilor, bazandu-se in intregime pe propriul sentiment de. continuă pe Antena3

Cele mai sigure tari din lume in 2018. Ce loc ocupa Romaniala nivel mondial

Indexul Global al Pacii a publicat un clasament cu celor ai sigure tari din lume in 2018. Clasamentul arata ca Romania se afla pe locul 24 din cele 163 de tari luate in calcul. Pentru al 11-a an la.

Clasamentul celor mai sigure tari din lume. Ce loc ocupa Romania?

Islanda, Noua Zeenlada si Austria sunt cele mai sigure tari din lume, iar Romania ocupa locul 25, potrivit Global Peace Index, un raport pe 2018 care analizeaza 163 de tari in functie de factori precum perceptia criminalitatii, accesul la arme,.

Topul celor mai bune restaurante din lume

Rezultatele premiilor anuale ale celor mai bune 50 de restaurante din lume au fost anuntate in fata unui public invitat din Bilbao, Spania. Lista celor mai bune 50 de restaurante din lume este organizata si.

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

FOTO VIDEO Un buldog englezesc, desemnat cel mai urt cine din lume

Zsa Zsa, un buldog englezesc in varsta de 9 ani, cu limba atarnand pana la piept, a primit titlul de cel mai urat caine din lume in urma unui concurs de frumusete care a avut loc in weekend, in localitatea americana Petaluma din California, transmite cite-ul cnn. com, citat de Mediafax.

Doar trei fonduri mutuale mai bat inflatia: cum arata top 10 in prima jumatate a anului

Scumpirea marfurilor alimentare a dus inflatia din luna mai la 5,4%, nivel pe care doar trei fonduri mutuale romanesti mai reusesc sa il bata prin performantele avute in acest an. Per ansamblu, fondurile cu cele mai bune evolutii sunt cele care au cea.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Top 5 cele mai misterioase lacuri din Romania. Cum s-a format Lacul Dracului si de ce veneau femeile la Sfanta Ana

Legendele locale si misterele din jurul lor au crescut faima unora dintre cele mai frumoase lacuri din Romania. Printre ele se numara Lacul Bucura din Retezat, Lacul Rosu si Lacul Sfanta Ana.

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume. in urma cu cativa ani, Lavinia Postolache s-a logodit cu un milionar francez, cu relatii in cele mai importante companii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )