Libnet.ro
UNICEF

18:15

Topul celor mai bune restaurante din lume

Antena3 Antena3,
Topul celor mai bune restaurante din lume

Rezultatele premiilor anuale ale celor mai bune 50 de restaurante din lume au fost anuntate in fata unui public invitat din Bilbao, Spania. Lista celor mai bune 50 de restaurante din lume este organizata si. continuă pe Antena3

Topul celor mai bogati tenismeni din lume: Tiriac, cu multe peste Federer sau Nadal. Pe ce locuri se plaseaza Ilie Nastase sau Simona Halep

In ciuda faptului ca nu a obtinut victorii neaparat memorabile in cariera de tenismen, Ion Tiriac domina clasamentul celor mai bogati 50 de jucatori de tenis din toata lumea, conform Celebrity Net.

Clasamentul celor mai sigure tari din lume. Ce loc ocupa Romania?

Islanda, Noua Zeenlada si Austria sunt cele mai sigure tari din lume, iar Romania ocupa locul 25, potrivit Global Peace Index, un raport pe 2018 care analizeaza 163 de tari in functie de factori precum perceptia criminalitatii, accesul la arme,.

Timisoara, pe locul doi in topul celor mai bune orase pentru afaceri din Romania: Principalele atuuri: amplasarea si infrastructura

Forbes Romania a declarat Timisoara, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru afaceri din provincie. in Topul Forbes, Timisoara este devansata doar de Bucuresti.

Bucuresti, pe locul 176 in topul celor mai scumpe orase pentru expati

Capitala tarii noastre a urcat, anul acesta, pe locul 176, de pe locul 181 in 2017, in topul celor mai scumpe orase din lume pentru expati, potrivit unui studiu anual publicat de firma de consultanta Mercer, transmite BBC, citat de Agerpres.

Comentatorii TVR, campioni la gafe: Topul celor mai amuzante afirmatii din timpul meciurilor de la Campionatul Mondial

Desi s-au incheiat abia doua etape din grupele Campionatului Mondial din Rusia, comentatorii TVR au reusit sa lase in urma in 11 zile o serie impresionanta de gafe si afirmatii amuzante. Prezentam, mai.

Cele mai sigure tari din lume in 2018. Ce loc ocupa Romaniala nivel mondial

Indexul Global al Pacii a publicat un clasament cu celor ai sigure tari din lume in 2018. Clasamentul arata ca Romania se afla pe locul 24 din cele 163 de tari luate in calcul. Pentru al 11-a an la.

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

FOTO VIDEO Un buldog englezesc, desemnat cel mai urt cine din lume

Zsa Zsa, un buldog englezesc in varsta de 9 ani, cu limba atarnand pana la piept, a primit titlul de cel mai urat caine din lume in urma unui concurs de frumusete care a avut loc in weekend, in localitatea americana Petaluma din California, transmite cite-ul cnn. com, citat de Mediafax.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Topul celor mai mari producatori romani de cosmetice. Farmec isi pastreaza pozitia de lider

Piata de cosmetice din Romania este dominata de multinationale precum LOreal, Beiersdorf, ProtectorGamble, Unilever, Amway, Oriflame sau Avon, in timp ce producatorii locali detin o cota de circa 10%. Majoritatea producatorilor locali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )