Libnet.ro
UNICEF

01:05

E cea mai fericita zi din viata mea. Se poate compara doar cu ziua in care mi s-au nascut copiii. Marius Sumudica, in culmea bucuriei dupa calificarea Astrei in Europa League

B1 B1,
E cea mai fericita zi din viata mea. Se poate compara doar cu ziua in care mi s-au nascut copiii. Marius Sumudica, in culmea bucuriei dupa calificarea Astrei in Europa League

Astra a realizat surpriza serii dupa ce a a eliminat-o pentru al doilea an la rand pe West Ham United si s-a calificat in Europa League. Dupa 1-1 in tur, campioana Romaniei s-a impus. continuă pe B1

Halep are o veste excelenta pentru fanii ei inainte de US Open: la New York poate atinge cea mai performanta din cariera

De cand si-a inceput ascensiunea in lumea tenisului feminin, Simona Halep asteapta castigarea primului turneu de Grand Slam. Asteptarea se poate incheia in scurt timp.

Cea mai buna reteta de pui si carnati cu cartofi la cuptor

Toate ingredientele intr-un singur vas, la cuptor. Ce poate fi simplu, deci decat aceasta reteta? Cum sa faci cea mai buna reteta de pui si carnati cu cartofi la cuptor? Nimic mai simplu! incearca reteta noastra si vei vedea!.

Cine este cea mai bine platita ACTRITA din lume

Jennifer Lawrence este cea mai bine platita actrita din lume pentru al doilea an consecutiv, potrivit clasamentului publicat marti de revista Forbes.

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este [].

Obama va crea cea mai mare zona marina protejata din lume, in largul insulei Hawaii

Barack Obama, presedintele Stetelor Unite ale Americii, va crea cea mai mare zona marina protejata din lume pe coasta arhipelagului insulelor Hawaii, informeaza site-ul publicatiei The Guardian, preluat de Mediafax.

Cea mai buna reteta de sardine umplute

In aceasta ultima zi a saptamanii, iti propunem o delicioasa mancare: cea mai buna reteta de sardine umplute. Cu ce le poti umple? in principiu, cu ce vrei tu, dar, ca sa-ti fie mai usor, incearca prima data reteta noastra.

Cum sa faci cea mai gustoasa placinta cu rosii si branza

Combinatia verii, rosii si branza, e foarte potrivita si intr-un aperitiv deosebit: placinta cu rosii si branza. Cum sa faci cea mai gustoasa placinta cu rosii si branza? Nimic mai simplu.

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea VIDEO

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test, fara a se inregistra raniti, a declarat producatorul.

VIDEO Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test.

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )