Libnet.ro
UNICEF

09:46

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Playtech Playtech,
Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este []. continuă pe Playtech

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea VIDEO

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test, fara a se inregistra raniti, a declarat producatorul.

VIDEO Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test.

Obama va crea cea mai mare zona marina protejata din lume, in largul insulei Hawaii

Barack Obama, presedintele Stetelor Unite ale Americii, va crea cea mai mare zona marina protejata din lume pe coasta arhipelagului insulelor Hawaii, informeaza site-ul publicatiei The Guardian, preluat de Mediafax.

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

Vrei o vacanta linistita? Iata care sunt cele mai sigure destinatii din lume

Dezastrele naturale, cum a fost cutremurul recent din Italia, nu ar trebui sa ne descurajeze sa calatorim, mai ales ca exista locuri privilegiate in care putem merge linistiti. Iata, asadar, care sunt cele mai sigure destinatii din lume, cu risc minim.

Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume.

Un pescar sarac a stat 10 ani cu o comoara sub pat, fara sa aiba habar ca e bogat: cat valoreaza cea mai mare perla descoperita vreodata

Autoritatile din Filipine au fost uimite sa descopere ca un pescar sarac este proprietarul celei mai mari perle naturale din lume. Barbatul a pastrat comoara sub patul din locuinta saracacioasa, timp de zece ani, fara sa aiba habar ca perla de 34 de kilograme valoreaza o avere.

Grecia, cea mai cautata destinatie din 2016

Grecia a fost, in sezonul estival 2016, destinatia cea mai cautata de turistii romani, potrivit agentiei online de turism, Paravion.

Pestera Hang Son Doong, atractia turistica cu lista de asteptare de doi ani: Aici pare ca esti pe o alta planeta

Hang Son Doong, cea mai mare pestera din lume, este atat de mare incat in interiorul ei pot incapea un Airbus A380 si un zgarie-nori cu 40 de etaje. Dar asta pare nimic in comparatie cu dimensiunea listei de asteptare. Turistii trebuie sa astepte doi.

Noul Tesla Model S P100D este cea mai rapida masina disponibila pe piata

Cei de la Tesla nu au avut niciodata probleme in a atrage clienti, dar cu noul Tesla Model S P100D au depasit orice asteptari in materie de peformanta. De-a lungul anilor, am asociat conceptul de cea mai rapida masina din lume cu niste preturi absurd de generoase, de nivelul milioanelor de dolari. Partea interesanta este [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )