Libnet.ro
UNICEF

18:45

Va fi PRAPAD, in ROMANIA! Vom avea CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Romanii, in ALERTA!

B1 B1,
Va fi PRAPAD, in ROMANIA! Vom avea CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Romanii, in ALERTA!

Ne aseapta o iarna foarte grea in acest an. Iata ce anunt au facut meteorologii. DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANA! Prima prognoza pentru iarna acestui an. Vremea rea vine mai repede decat. continuă pe B1

PRAPAD, in ROMANIA! Va fi CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! ATENTIE, ROMANI!

Oare cum va fi iarna aceasta? Se intreaba multi romani!Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata care sunt temperaturile pentru ziua de luni, 14 octombrie! Meteorologii au sustinut ca vom mai avea parte o buna perioada de temperaturi calduroase si vreme frumoasa. Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie Meteorologii au indicat faptul ca vremea va fi cu .

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina eroul lui

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina salvatorul si eroul lui. Brian Rand, un veteran de razboi, a fost trezit in miezul noptii de cainele.

Record de calatorie: cea mai tanara femeie care a vizitat toate tarile lumii

Cu totii afirmam ca avem o pasiune pentru calatorit, dar doar cativa oameni au atins performanta de a vizita toate tarile lumii. Cea mai tanara femeie care se poate lauda cu asta are doar 21 de ani. Oficialii de la Cartea Recordurilor cerceteaza in continuare documentele si dovezile lui Lexie Alford, din Statele Unite ale .

ANM: Octombrie e cea mai stabila luna a anului, dar si cea mai saraca in precipitatii

Octombrie este cea mai stabila luna de toamna, cu zile in sir in care vremea se mentine insorita, desi noptile devin tot mai reci, iar in majoritatea zonelor tarii apare bruma, se arata in caracterizarea.

Cea mai tare ipostaza cu Dalida din Las Fierbinti. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzationala in colanti mulati FOTO

Dalida s-a dezlantuit! Iubita actrita din cel mai adorat serial romanesc de comedie s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza cum putini au mai vazut-o. Ecaterina Ladin si-a aratat cu mandrie silueta rubensiana, pozand langa un coleg. Dalida din Las Fierbinti, surprinsa intr-o ipostaza incendiara Ecaterina Ladin si-a surprins fanii intr-o ipostaza in care au vazut-o extrem .

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

O fetita in varsta de sase ani, model originar din Rusia, a devenit cea mai frumoasa din lume. Micuta are peste 22,000 de fani pe Instagram.

IN OCTOMBRIE: Lira turceasca inregistreaza cea mai slaba evolutie

Lira turceasca inregistreaza, in octombrie, cea mai slaba evolutie in randul monedelor importante, din cauza incursiunii armatei Turciei in nordul Siriei, evolutie cu atat mai negativa cu cat majoritatea monedelor emergente au o tendinta ascendenta.

La propria inmormantare, a facut cea mai buna gluma: au ras de s-au prapadit

De cele mai multe ori, inmormantarile reprezinta spatiul unor scene dramatice, incarcate de tristete. Se pare totusi ca mai exista si exceptii de la regula. La o inmormantare desfasurata de curand in Irlanda, partipantii care au venit sa jeleasca persoana decedata au avut un soc. Din sicriul care tocmai fusese coborat in groapa, s-a auzit .

Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere polit.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )