Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cea mai tare ipostaza cu Dalida din Las Fierbinti. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzationala in colanti mulati FOTO

Playtech Playtech,
Cea mai tare ipostaza cu Dalida din Las Fierbinti. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzationala in colanti mulati FOTO

Dalida s-a dezlantuit! Iubita actrita din cel mai adorat serial romanesc de comedie s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza cum putini au mai vazut-o. Ecaterina Ladin si-a aratat cu mandrie silueta rubensiana, pozand langa un coleg. Dalida din Las Fierbinti, surprinsa intr-o ipostaza incendiara Ecaterina Ladin si-a surprins fanii intr-o ipostaza in care au vazut-o extrem . continuă pe Playtech

Scena inedita in Las Fierbinti. Celentano intra in campanie electorala: La Antena 3 nu calc. Nu-mi place de Gadea. Ma bag la Realitatea, la Denise Rufai VIDEO

Un moment inedit a avut loc in cel mai recent episod al serialului Las Fierbinti, difuzat de Pro TV. Personajul Celentano, hotarat sa candideze pentru fotoliul de primar, a evaluat posturile de televiziune din Romania unde ar accepta sa mearga pentru a castiga electorat, fara a se feri sa pomeneasca nume precum Realitatea TV, Antena 3, Denise Rifai si Mihai Gadea.

Opozitia castiga alegerile pentru primaria din Budapesta, cea mai mare infrangere a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere politica din ultimul deceniu, candidatul opozitiei, Gergely Karacsony, devenind primar al Budapestei prin infrangerea reprezentantului partidului de guvernamant Fidesz, primarul actual Istvan Tarlos, relateaza politico. eu.

Moment inedit in Las Fierbinti. Ce spune Celentano despre Realitatea, PRO TV si Antena 1 in campanie

Las Fierbinti, cel mai indragit serial de comedie din Romania, a umplut ecranele cu inca un moment inedit. Celentano, betivul boem al povestii, a atins un subiect sensibil: campania. Ce a spus despre Realitatea, PRO TV si Antena 1? Moment inedit in Las Fierbinti. Celentano spune despre Realitatea, PRO TV si Antena 1 Las Fierbinti, .

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

ANM: Octombrie e cea mai stabila luna a anului, dar si cea mai saraca in precipitatii

Octombrie este cea mai stabila luna de toamna, cu zile in sir in care vremea se mentine insorita, desi noptile devin tot mai reci, iar in majoritatea zonelor tarii apare bruma, se arata in caracterizarea.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

O fetita in varsta de sase ani, model originar din Rusia, a devenit cea mai frumoasa din lume. Micuta are peste 22,000 de fani pe Instagram.

IN OCTOMBRIE: Lira turceasca inregistreaza cea mai slaba evolutie

Lira turceasca inregistreaza, in octombrie, cea mai slaba evolutie in randul monedelor importante, din cauza incursiunii armatei Turciei in nordul Siriei, evolutie cu atat mai negativa cu cat majoritatea monedelor emergente au o tendinta ascendenta.

La propria inmormantare, a facut cea mai buna gluma: au ras de s-au prapadit

De cele mai multe ori, inmormantarile reprezinta spatiul unor scene dramatice, incarcate de tristete. Se pare totusi ca mai exista si exceptii de la regula. La o inmormantare desfasurata de curand in Irlanda, partipantii care au venit sa jeleasca persoana decedata au avut un soc. Din sicriul care tocmai fusese coborat in groapa, s-a auzit .

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina eroul lui

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina salvatorul si eroul lui. Brian Rand, un veteran de razboi, a fost trezit in miezul noptii de cainele.

Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere polit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )