Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cea mai frumoasa nunta din istorie. Au trecut 39 de ani de la ceremonia Printesei Diana

Playtech Playtech,
Cea mai frumoasa nunta din istorie. Au trecut 39 de ani de la ceremonia Printesei Diana

Au trecut 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles. Cum a descurs evenimentul care a intrat in istorie datorita ceremoniei spectaculoase? 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles Printesa inimilor nu va fi uitata niciodata, o arata oamenii pentru care bunatatea ei va fi mereu un exemplu . continuă pe Playtech

Cea mai frumoasa nebuna din lume. Arata ca Greta Garbo si a mers ieri fara bilet in tramvaiul 23

N-am stiut-o niciodata in mintile ei. N-am vorbit niciodata cu ea. Si nu stiu cum o cheama. Dar de vreo zece ani ma tot intalnesc cu ea. La Unirii, la Piata Romana. Ieri, in tramvaiul 23. S-a urcat la piata la Ramnicu Sarat. Stiu multe despre ea. Ca-i din carne si oase. Are sani inca tari. Ieri i se vedea buricul. E ca o Greta Garbo la fata, Marilyn Monroe ca trup. Ieri s-a urcat in spatele tramvaiului 23 si spunea: omul e o minune! Acest articol vorbeste despre frumosii nebuni ai oraselor. Acest articol vorbeste despre prejudecati. Acest articol vorbeste despre cum sa privim si sa ne bucuram de privirea noastra, adica sa privim si sa nu regretam-ranim.

Ce facilitati are cea mai moderna scoala din Bucuresti. Cat a costat modernizarea

Recent, mai exact in data de 24 iulie, au fost deschise portile celei mai moderne scoli din Capitala, a carei elevi se vor bucura de pardoseala antibacteriana, igienizare fara atingere si usi tratate antifoc. Este vorba despre o unitate de invatamant din Sectorul 6, care, inainte de modernizare, era cat p-aci sa cada peste elevi.

Cine este barbatul care s-a plimbat dezbracat pe cea mai populara artera din Londra, acoperit doar de o masca. Nu este prima data cand socheaza

Un barbat din Londra a decis sa schimbe modul de purtare al mastii de protectie. Acesta a plecat la plimbare nonsalant de-a lungul Oxford Street, cea mai aglomerata artera din Londra, complet dezbracat, cu exceptia unei masti faciale care ii acoperea zona intima.

Coronavirus in lume: Sase luni de cand OMS a declarat stare de urgenta, la nivel global, pentru cea mai grava criza din istoria sa

Joi se implinesc sase luni de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia de Covid-19 drept o urgenta privind sanatatea publica la nivel international, noteaza The Guardian. La acest moment, sunt 16. 616 de cazuri de imbolnaviri, la nivel global, din care 10. 870 sunt pacienti vindecati. in total 656. 621 si-au pierdut viata, potrivit worlodmeteres. info. --------------23:45 Franta: Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30. 223 de morti 22:44 Suedia dezvaluie date promitatoare si crede ca va aduce rapid virusul sub control Ce spune epidemiologul sef despre Romania 18. 07 Presedintele Belarusului, Alexandr Lukasenko, sustine ca s-a vindecat de coronavirus.

Viktor Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa

Premirul Viktor Orban are controlul deplin asupra mass-mediei nationale. in timp ce televiziunile generaliste, inclusiv RTL Klub, raman cele mai vizionate canale din Ungaria, mass-media pro-guvernamentala domina pe segmentul de stiri, sustinut de publicitatea generoasa de la stat. Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa - cuprinzand posturi TV, ziare, radiouri si situri de stiri, noteaza Bloomberg.

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Cum s-a schimbat viata in cel mai nordic oras din lume, locul unde acum cateva zile temperatura a atins un record de 21,7 grade

Longyearbyen are 2. 300 de locuitori si este considerat cel mai nordic oras din lume, fiind cea mai mare asezare din arhipelagul norvegian Svalbard. Este unul dintre locurile unde clima s-a schimbat cel mai mult in lume in ultimii 40 de ani, iar asta se vede in multe aspecte ale vietii de zi cu zi, fie ca este vorba de cladirile care se prabusesc in permafrost sau de numarul tot mai mare de avalanse. Amanunt interesant, in Svalbard sunt interzise pisicile, pentru a proteja fauna locala, si tot acolo ursii polari sunt atat de numerosi, incat oamenii nu au voie sa se aventureze in afara localitatilor decat daca sunt inarmati.

Reactia Politiei Romane, dupa nunta din familia Halep. Ce s-a intamplat, de fapt

Zilele acestea in familia Halep a avut loc un eveniment important pe 26 iulie. Evenimentul a avut loc pe terasa unui restaurant din orasul Constanta. Din pacate , datorita nerespectarii conditiilor de distantare sociala, politistii si de jandarmii au fost nevoiti sa opreasca evenimentul. Reactia Politiei Romane, dupa nunta din familia Halep La evenimentul in .

CORONAVIRUS |Focar de infectie in cea mai mare zona industriala din Arad

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost depistat de autoritatile sanitare in cea mai mare zona industriala a judetului Arad. Mai multi muncitori din trei fabrici au fost testati pozitiv pentru.

Ciolacu, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020: E cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca este cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020. Ciolacu sustine ca aceasta decizia il favorizeaza pe Nicusor Dan si acuza o intelegere a lui victor Ponta cu PNL.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )