Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine este barbatul care s-a plimbat dezbracat pe cea mai populara artera din Londra, acoperit doar de o masca. Nu este prima data cand socheaza

Adevărul Adevărul,
Cine este barbatul care s-a plimbat dezbracat pe cea mai populara artera din Londra, acoperit doar de o masca. Nu este prima data cand socheaza

Un barbat din Londra a decis sa schimbe modul de purtare al mastii de protectie. Acesta a plecat la plimbare nonsalant de-a lungul Oxford Street, cea mai aglomerata artera din Londra, complet dezbracat, cu exceptia unei masti faciale care ii acoperea zona intima. continuă pe Adevărul

Salariu de 22.000 de euro in Romania. Cine este persoana care incaseaza lunar aceasta suma

In Romania acestor zile, cand criza economica ne bate la usa iar guvernul incearca cu disperare sa tina de bani, care sunt si-asa putini, exista angajati ai statului cu salarii astronomice. Salariu de 22. 000 de euro in Romania la o companie de stat Daca nu nstiati, va spunem noio ca la Iasi exista una dintre .

Coreea de Nord a raportat un prim caz de coronavirus. Cine este omul care a umbrit succesul stralucit al tarii in lupta cu epidemia

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a convocat o sedinta de urgenta dupa ce in Coreea de Nord a fost raportat un prim caz de coronavirus. KCNA, agentia de presa guvernamentala, sustine ca este vorba despre o .

Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir. Artistul are o sotie cu 44 de ani mai tanara decat el

Iubirea nu tine cont de varsta, iar asta o demonstreaza maestrul Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Gheorghe Zamfir se iubeste de ani de zile cu o doamna superba, a doua sotie, care i-a furat inima. Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir El are 79 de ani, iar ea are .

Fiul lui Florin Salam, tata la doar 18 ani. Cine este si cum arata nora celebrului artist

Florin Salam va fi bunic pentru a doua oara. Fiul sau, Daniel Stoian, va deveni tata la 18 ani. Acesta a aflat sexul copilului pe care iubita lui urmeaza sa il nasca spre finalul acestui an. Fiul lui Florin Salam va deveni tata la 18 ani. Cum arata nora sa Florin Stoian, cunoscut cu numele .

Cine este sotul Mirelei Vaida si cu ce se ocupa. Nimeni nu l-a vazut pe internet. Putini stiu adevarul... (FOTO)

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii Acces Direct, este mereu in centrul atentiei, insa putini stiu cine este sotul vedetei si cu ce se ocupa. Desi prezentatoareas-a casatorit cu.

Acuzatii grave lansate de Aurelian Badulescu la adresa lui Robert Negoita: Barbatul care schimba fetitele precum batistutele, cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra

Viceprimarul PSD al Capitalei Aurelian Badulescu lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa fostului sau coleg de partid Robert Negoita: Barbatul care schimba fetitele precum batistutele si nu numai, cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra. Atacul are loc in contextul in care primarul secorului 3 a anuntat duminica constituirea unei aliante pentru alegerile locale din Bucuresti alaturi de Victor Ponta.

Salarii majorate cu 25%. Cine sunt romanii care le vor primi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat legea, vineri seara. Ce prevede aceasta act normativ. Salariile vor fi majorate cu 25%. Care sunt romanii ce vor beneficia de aceste majorari La finele anului 2019 se prevedeau reduceri importante de fonduri pentru ministerele Sanatatii, Agriculturii sau a Dezvoltarii, dar in acelasi timp cresteri pentru Munca, Transporturi, Educatie .

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru .

Statul da 2000 de lei. Cine sunt romanii care pot primi acesti bani si in ce conditii

Apar din ce in ce mai multe proiecte, mare parte din ele avand ca tema mediul, astfel ca ministerul de resort a mai demarat un nou proiect prin care se doreste a se ajuta locuitorii din zonele montane din Romania. Statul da 2000 de lei prin proiecte initiate de Ministerul Mediului Ministrul Mediului, Costel Alexe, .

Fuego surprinde! Cine este femeia super celebra care ii este si astazi idol: N-am sa uit cat traiesc eu

Fuego a facut o dezvaluire surprinzatoare, la emisiunea De-a viata ascunselea. Se pare ca idolul indragitului artist Paul Surugiu este chiar Tina Turner.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )