Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai frumoasa plaja din Romania. Locul uimitor care pare desprins de lume

Antena3 Antena3,
Cea mai frumoasa plaja din Romania. Locul uimitor care pare desprins de lume

Pentru cei care vor sa mearga la mare si nu vor sa auda muzica de petrecere cat este ziua de lunga, sau nu vor sa intre in conflict cu cei care isi intind sezlongurile sau cearseafurile unul langa altul,. continuă pe Antena3

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg.

Studenti clujeni, locul l dupa ce au proiectat cea mai rezistenta cladire din lume la cutremure

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj a proiectat cladirea viitorului, care ar rezista in fata unui cutremur devastator. Ei au construit o macheta care a castigat zilele trecute, in Alaska, locul I la cel mai mare concurs international de cladiri rezistente la seisme dedicat studentilor.

Cel mai frumos loc din Romania, pe cale de DISPARITIE. Strainii, ingrijorati de strivirea valorilor

Traim intr-o tara cu adevarat frumoasa. Cu locuri desprinse parca din basme, cu traditii magice si obiceiuri care ne ridica pe piedestalul unicitatii. insa era termopanului, a tiglei de tabla, a caselor.

Decizie neasteptata: McDonald146;s opreste vanzarea unor produse-vedeta pe cea mai mare piata din lume

Lantul american de restaurante fast-food McDonalds a anuntat ca suspenda vanzarea unui sortiment popular nuggets din carne de pui si a altor produse din meniu in Hong Kong, anunta BBC .

FOTO VIDEO Cea mai luxoasa rulota din lume a fost vanduta pentru 3 milioane de dolari

Cea mai luxoasa casa pe roti din lume, un adevarat palat, a fost vanduta recent in Dubai, pentru suma de trei milioane de dolari.

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a.

VIDEO Experienta Electric Castle, cel mai mare festival din Romania, condensata intr-un film spectaculos de 12 minute

Pentru cei care nu au reusit anul acesta sa ajunga la cel mai mare festival din Romania, Electric Castle, organizatorii au condensat experienta de neuitat intr-un video de 12 minute. Filmuletul a strans in 24 de ore 12. 000 de vizualizari.

Un tanar bucurestean a fost gasit MORT pe o plaja din Mamaia

Un tanar de 23 de ani din Bucuresti a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropierea unui club, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor.

Tanar gasit mort pe o plaja din Mamaia. Legistii inca nu au descoperit cauza decesului

Un tanar de 23 de ani din Bucuresti a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe o plaja din statiunea Mamaia, in apropierea unui club. Rezultatul necropsiei a fost neconcludent, astfel ca legistii vor face si alte investigatii pentru a putea descoperi ce a dus la decesul tanarului, informeaza Mediafax.

Necropsia nu a putut determina cauzele decesului tanarului gasit mort pe o plaja din Mamaia

Medicii legisti care au facut necropsia in cazul tanarului de 23 de ani din Bucuresti, gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe o plaja din nordul statiunii Mamaia, nu au putut stabili cauzele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )