Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai frumoasa statie de cale ferata de pe planeta a fost abandonata

Hotnews Hotnews,
 Cea mai frumoasa statie de cale ferata de pe planeta a fost abandonata

Canfranc Estacion se afla ascunsa la poalele muntilor Pirinei, la granita dintre Spania si Franta si este probabil cea mai frumoasa statie de cale ferata din lume. Aceasta a fost deschisa in 1928 si a fost numita Titanicul Muntilor, iar scopul pentru care a fost construita a fost incercarea de a stimula comertul si calatoriile dintre cei doi giganti europeni, insa a fost abandonata in 1970, potrivit The Telegraph. continuă pe Hotnews

Cea mai frumoasa statie de cale ferata de pe planeta, abandonata

Canfranc Estacion se afla ascunsa la poalele muntilor Pirinei, la granita dintre Spania si Franta si este probabil cea mai frumoasa statie de cale ferata din lume. Aceasta a fost deschisa in 1928 si a fost numita Titanicul Muntilor , iar scopul pentru care a fost construita a fost incercarea de a stimula comertul si calatoriile dintre cei doi giganti europeni, insa a fost abandonata in 1970, potrivit The Telegraph.

Supravietuitor al Experimentului Pitesti: Cea mai frumoasa zi din detentie a fost cand am refuzat sa devin informator. Eram liber, desi eram inchis

Vineri, 29 septembrie, la Primaria Pitesti a avut loc festivitatea de deschidere a celui de-al XVII-lea Simpozion International despre Experimentul Pitesti-Reeducarea prin tortura. Un eveniment la care au fost prezenti peste 50 de fosti detinuti politici din Romania si Republica Moldova, si inclusiv un supravietuitor al Experimentului Pitesti.

FOTO Povestea bisericii finantate de Ungaria in cea mai mare comuna din Romania. De ce este unica in tara

Biserica reformata din Floresti, cea mai mare comuna din Romania, a fost inaugurata, astazi, de premierul Ungariei, Viktor Orban, al carui guvern a finantat 65% din costurile cladirii, adica 3,5 milioane de lei. Ede Abos, arhitectul care a proiectat cladirea, a povestit pentru Adevarul de ce este biserica unica in Romania.

Licitatie uriasa la CFR: 624 de milioane de euro pentru reabilitarea a 28 de km de cale ferata intre Brasov si Sighisoara. Un traseu modificat si doua tuneluri lungi de 12 km

Circa 28 de km de cale ferata intre localitatile Cata si Apata, parte din sectorul Brasov - Sighisoara de pe Coridorul IV feroviar, au fost scoase la licitatie pentru mdoernizare pentru circulatia cu viteza amxima de 60 km/h de catre CFR SA. Licitatia are o valoare estimata de circa 624 de milioane de euro si va beneficia de o finantare nerambursabila de circa 81,74% prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei CEF). Sectorul vizat va presupune modificarea substantiala a traseului deja existent si constructia a doua tuneluri care, insumat, au o lungime de 12 km.

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti este din Romania

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, ce devanseaza in top orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, este Bucuresti. Topul care a fost realizat de.

Cozmin Gusa despre numirea lui Gerhard Schroder: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic, Cozmin Gusa, a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei in fruntea Consiliului de Administratie a Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consulantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

Cozmin Gusa, despre numirea lui Gerhard Schroder la conducerea Rosneft: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic Cozmin Gusa a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei, in fruntea Consiliului de Administratie al Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consultantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

Cum arata si unde se afla cea mai scumpa casa din Bucuresti - FOTO

Are 15 camere, aproape 2. 000 de metri patrati si se afla unde altundeva decat in cea mai scumpa zona a Capitalei: cartierul Dorobanti. Vila este construita intr-un stil architectural.

Cea mai cautata femeie din SUA: Ce legatura are cu atacul armat din Las Vegas (FOTO)

Cea mai cautata femeie din SUA in acest moment este Marilou Danley, cea despre care se presupune ca ar fi partenera barbatului care a deschis focul la un festival de muzica country din Las Vegas,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )