Libnet.ro
UNICEF

23:00

Supravietuitor al Experimentului Pitesti: Cea mai frumoasa zi din detentie a fost cand am refuzat sa devin informator. Eram liber, desi eram inchis

Adevărul Adevărul,
Supravietuitor al Experimentului Pitesti: Cea mai frumoasa zi din detentie a fost cand am refuzat sa devin informator. Eram liber, desi eram inchis

Vineri, 29 septembrie, la Primaria Pitesti a avut loc festivitatea de deschidere a celui de-al XVII-lea Simpozion International despre Experimentul Pitesti-Reeducarea prin tortura. Un eveniment la care au fost prezenti peste 50 de fosti detinuti politici din Romania si Republica Moldova, si inclusiv un supravietuitor al Experimentului Pitesti. continuă pe Adevărul

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Bucuresti, orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

Bucurestiul este destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, devansand orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, conform raportului Mastercard - Index.

Bucuresti, orasul cu cea mai mare crestere a numarului de turisti din Europa

Bucurestiul a devansat orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, devenind destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, potrivit unui raport Mastercad - Index.

Zodia care s-a nascut sa aiba grija de ceilalti. E cea mai sensibila si familista nativa a zodiacului

Cea mai sensibila si familista nativa a zodiacului stie ce are de facut atunci cand trebuie sa aiba grija de cei din jur. Femeia Rac s-a nascut sa protejeze si sa tina sub aripa ei pe cei mai.

Eficientizarea este cea mai buna masura impotriva saraciei energetice

Eficienta energetica este cea mai buna masura in lupta impotriva saraciei energetice si va duce atat la reducerea facturilor, cat si la protectia mediului inconjurator, a declarat, ieri , Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, prezent la Bucuresti la reuniunea CESEC Central and South Eastern Europe Gas Connectivity - Interconectarea in sectorul de gaze in Europa centrala si de sud-est).

Dezbatere Opozitia la raport. Busoi: PNL isi doreste sa fie opozitia cea mai importanta la PSD, sa ne recuperam electoratul

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, joi, la evenimentul Opozitia la raport, ca formatiunea pe care o reprezinta incearca sa fie cea mai vocala si importanta parte a opozitiei fata de PSD, in conditiile in care la ultimele alegeri USR a luat fata PNL.

Leul s-a prabusit! Cea mai slaba cotatie fata de euro din ultimii 5 ani

Leul continua sa se deprecieze fata de euro, ajungand la cea mai slaba cotatie din ultimii 5 ani, moneda europeana fiind cotata la 4,5991 lei. Indicele ROBOR cu scadenta la 3 luni, in func.

Un oficial american sustine ca regimul de la Beijing va deveni cea mai mare amenintare pentru SUA pana in 2025

China va deveni cea mai mare amenintare militara pentru Statele Unte, pana in 2025, a declarat generalul Joseph Dunford, miercuri, in fata Congresului american.

O noua lovitura pentru Uber. Compania s-ar putea retrage din cea mai mare provincie canadiana

Compania Uber intentioneaza sa puna capat operatiunilor din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, datorita masurilor stricte adoptate de autoritati. Potrivit businessmagazin. ro, noile reguli impun ca.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )