Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cea mai ieftina placa grafica noua de la NVIDIA a fost anuntata: cat costa si ce performante are RTX 3060 Ti

Adevărul Adevărul,
Cea mai ieftina placa grafica noua de la NVIDIA a fost anuntata: cat costa si ce performante are RTX 3060 Ti

Incepand de la 399 de dolari, GeForce RTX 3060 Ti livreaza performanta Ray-Tracing si DLSS pentru cele mai populare titluri si este disponibila incepand de maine, 2 decembrie. continuă pe Adevărul

Cea mai ieftina masina electrica de la Volkswagen, aproape gata: va fi similara cu un Polo

Segmentul masinilor electrice a devenit unul dintre cele mai diversificate in ultimul an, cu modele pentru fiecare buget. Chiar si asa, Volkswagen are in plan un nou bolid accesibil. Daca.

Cea mai ieftina solutie pentru pete dificile sau arsuri. Cum cureti covorul cu un produs banal

Un produs banal si ieftin face minuni in gospodarie atunci cand petele dau batai de cap. Cafeaua sau vinul rosu sunt extrem de greu de scos atunci cand le varsam pe covor. Bicarbonatul de sodiu te ajuta sa scapi de petele dificile, arsuri sau mirosuri neplacute, facand minuni in cele mai dificile situatii.

Fostul sef al DSP Sibiu, care a demisionat cand judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara, propus director medical interimar al spitalului TBC

Fostul director al Directiei de Sanatate Publica Sibiu, Gabriel Budescu, a fost propus pentru functia de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, scrie Turnul Sfatului. Budescu a demisionat de la sefia DSP Sibiu la jumatatea acestei luni, invocand motive medicale, dupa ce judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara - 9 -, iar municipiul resedinta intrase in carantina, cu o incidenta de 12 la mia de locuitori.

Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Conform Gandul, aceasta are deja simptome specifice, iar testul pe care l-a facut a iesit pozitiv. Un apropiat al impresarei a explicat si care a fost greseala pe care .

EXCLUSIV Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala, reactia impresarei

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Cunoscuta impresara de fotbalisti a povestit in exclusivitate pentru Playtech. ro tot ceea ce s-a intamplat. Este, totusi, multumita ca nu sunt si copiii ei in pericol. Asta pentru ca .

Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culori drapelului de Ziua Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Burj Khalifa din centrul Dubaiului, cea mai inalta cladire din lume, a.

Laura Vicol, candidat PSD la Camera Deputatilor: intr-un an, PNL a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din UE

PNL conduce Romania de un an de zile si a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din Uniunea Europeana.

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita: Marea Unirea de la 1918 ramane poate cea mai sublima pagina de istorie

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita, a declarat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei ca Marea Unirea de la 1918 ramane poate cea mai sublima pagina de istorie: Anul acesta celebram.

Actiunile europene au incheiat luna noiembrie cu o crestere de peste 14%, cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986

Indicele pan-european Stoxx 600 a incheiat tranzactiile de luni in scadere cu 0,6%, dar pe ansamblul lunii noiembrie a inregistrat cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986, transmite Reuters.

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )