Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai ieftina masina electrica de la Volkswagen, aproape gata: va fi similara cu un Polo

Playtech Playtech,
Cea mai ieftina masina electrica de la Volkswagen, aproape gata: va fi similara cu un Polo

Segmentul masinilor electrice a devenit unul dintre cele mai diversificate in ultimul an, cu modele pentru fiecare buget. Chiar si asa, Volkswagen are in plan un nou bolid accesibil. Daca. continuă pe Playtech

Cea mai ieftina solutie pentru pete dificile sau arsuri. Cum cureti covorul cu un produs banal

Un produs banal si ieftin face minuni in gospodarie atunci cand petele dau batai de cap. Cafeaua sau vinul rosu sunt extrem de greu de scos atunci cand le varsam pe covor. Bicarbonatul de sodiu te ajuta sa scapi de petele dificile, arsuri sau mirosuri neplacute, facand minuni in cele mai dificile situatii.

Hyundai vrea sa transforme cainele robot in poate cea mai spectaculoasa masina

Pentru urmatorul sau truc, Spot cainele robot, cunoscut pentru ca a analizat zona de excludere de la Cernobil si chiar ca lucreaza la platforme petroliere sau pe santier ar putea.

Volkswagen pregateste masina electrica pe care chiar ti-o vei putea permite

Volkswagen, cel mai mare producator auto al lumii, vrea sa vina cu masina electrica pe care chiar sa si-o permita toata lumea. Volkswagen ar pregati lansare unui autoturism electric.

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea .

Cum se prepara cea mai buna varza a la Cluj. Care e reteta: asa iese gustoasa

Cea mai simpla reteta pentru varza a la Cluj are numai cateva ingrediente si se pregateste rapid. Acest fel de mancare este unul gustos si satios, fiind o alegere excelenta, indeosebi in sezonul rece. Ingrediente varza a la Cluj 500 g carne tocata, amestec de vita si porc 150 g orez 100 ml bulion de .

GRAFIC Constanta raporteaza cea mai mare rata de infectare din tara. Judetele cu cele mai mari si cele mai mici cifre

Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus a fost raportata vineri in judetul Constanta - 7,54, urmat de Sibiu - 7,49, Cluj - 6,89, Brasov - 6,79 si municipiul Bucuresti - 6,63, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare strategica.

Fostul sef al DSP Sibiu, care a demisionat cand judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara, propus director medical interimar al spitalului TBC

Fostul director al Directiei de Sanatate Publica Sibiu, Gabriel Budescu, a fost propus pentru functia de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, scrie Turnul Sfatului. Budescu a demisionat de la sefia DSP Sibiu la jumatatea acestei luni, invocand motive medicale, dupa ce judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara - 9 -, iar municipiul resedinta intrase in carantina, cu o incidenta de 12 la mia de locuitori.

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

Canicula severa in Australia. Sydney a inregistrat cea mai calda noapte a sa din noiembrie

Sydney, cel mai mare oras din Australia, care se confrunta cu o perioada de canicula, in care temperatura atinge ziua pana la 40C, a inregistrat noaptea de sambata spre duminica drept cea mai calda noapte a sa din noiembrie, cu o temperatura de 30C, relateaza AFP.

Cea mai buna veste pentru clientii Mega Image. Sunt gratis pana la 31 decembrie

Veste magnifica pentru clientii mega Image! Ce urmeaza sa apara in magazine? Acestea sunt gratis pana pe data de 31 decembrie. Ultima zi din ultima luna a anului curent aduce mici daruri pentru cei care cumpara de la lantul de magazine precizat. Vesti pentru clientii Mega Image: sunt gratis pana la 31 decembrie Unul din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )