Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cea mai importanta dilema legata de Covid-19, lamurita: cine face forme grave

Playtech Playtech,
Cea mai importanta dilema legata de Covid-19, lamurita: cine face forme grave

Inca de la inceputul pandemiei de coronavirus, cercetatorii s-au intrebat de ce unele persoane fac forme mai grave sau mai putin grave ale bolii. Acum, au o posibila explicatie. in parte, ar. continuă pe Playtech

Anul cu cea mai scazuta natalitate in judetul Buzau

Judetul Buzau a inregistrat, in 2020, cea mai mica natalitate din ultimii 7 ani. Statistic, in cele doua sectii de Obstretica Ginecologie ale Maternitatii Buzau s-au nascut in acest an 1. 868 bebelusi, in urma a 904 nasteri spontane, la care se adauga 964 de nasteri, in urma operatiilor de cezariana.

Trucuri pentru cea mai buna piftie: ce carne se pune, cat se fierbe, cum se filtreaza lichidul

Piftia e un preparat traditional care nu lipseste de la masa de Craciun sau de Revelion, insa o intalnim in gastronomia multor popoare, fie ca vorbim de carne, peste, legume sau oua in aspic. Desi se prepara si din cocos sau curcan, cea mai populara piftie ramane cea de porc.

Crima din Ghimpati se repeta. Romanca din Italia, arsa de vie pe un camp de iubit si cea mai buna prietena

O crima teribila a socat doua tari: Romania si Italia. O tanara romanca a fost ucisa cu sange rece de iubitul sau italian si, cel mai probabil, de prietena sa cea mai buna, de nationalitate romana. Potrivit anchetatorilor, urmele crimei par sa fie foarte similare cu odioasa crima din Ghimpati, victima fiind injunghiata si arsa .

Lavinia Pirva, declaratii despre cel de-al doilea copil. Trec prin cea mai frumoasa perioada a vietii

Lavinia Parva vorbeste despre al doilea membru al familie Banica. Ce spune sotia juratului de la X Factor despre un al doilea copil? Bruneta marturiseste ca se simte extrem de implinita de cand a devenit mama. Ce spune Lavinia Parva despre cel de-al doilea copil? Lavinia Parva se descurca excelent in rolul de mamica si .

LIVE TEXT: Klaus Iohannis incepe consultarile cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

Cea mai grava acuza la adresa Google vine din Turcia: cat trebuie sa plateasca pentru greseala

Google primeste deseori amenzi in fiecare colt al mapamondului, unele mai dureroase decat altele. Cea mai recenta vine din Turcia si are in spate o practica ingrijoratoare a gigantului din.

Cum se prepara cea mai buna toba pentru sarbatorile de iarna. Reteta perfecta: este de neinlocuit

Toba este un preparat traditional, nelipsit de pe mesele romanilor de sarbatori. Aceasta reteta este un deliciu din ciolan de porc, care isi mentine bine forma si care este foarte usor de preparat. Ingrediente toba de porc 3 ciolane de porc din fata); 2 cepe; 2-3 foi de dafin; boabe de piper negru dupa .

Brexit: Premierul Boris Johnson le repeta ministrilor ca varianta fara acord ramane cea mai probabil Roth: Timpul preseaza

Premierul britanic Boris Johnson le-a repetat si marti ministrilor din cabinetul sau ca cel mai probabil rezultat al negocierilor comerciale post-Brexit este lipsa unui acord, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Ghid complet. Cum alegem cea mai avantajoasa oferta la energie electrica, odata cu liberalizarea pietei de la 1 ianuarie

Piata de energie electrica se va liberaliza incepand cu data de 1 ianuarie, iar consumatorii isi pot schimba furnizorul actual cu altul care vine cu o oferta mai avantajoasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )