Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare pensie din Romania: suma fabuloasa platita de Casa Nationala de Pensii Publice

Playtech Playtech,
Cea mai mare pensie din Romania: suma fabuloasa platita de Casa Nationala de Pensii Publice

Ai auzit din totdeauna de pensii speciale si sume fabuloase platite unei maini de pensionari, dar cea mai mare pensie platita in Romania pentru luna octombrie este socanta. Desi nu vom afla. continuă pe Playtech

Care este cea mai mare pensie din Romania

Cea mai mare pensie publica platita in octombrie a fost de peste 33. 200 de lei brut, informeaza B1 TV. Aceasta suma a fost platita in sistemul public de stat, iar beneficiarul apartine de una din Casele.

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

Ce mai mare rafinarie din Romania va creste cu 20% productia de carburanti pentru avioanele militare

Cea mai mare rafinarie din Romania a anuntat ca va majora productia de Jet A1 - combustibilul destinat aviatiei civile si militare. in ultimii 12 ani, volumele realizate si livrate in Romania si in regiune s-au triplat, de la 95 mii tone in 2007, la 317 mii tone, anul trecut.

Cat castiga un pensionar din Romania in fiecare luna. Suma e colosala

Cea mai mare pensie din sistemul public de stat calculata pentru luna octombrie 2019 de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) are un cuantum brut de 33. 235 lei, iar beneficiarul apartine de una din.

Cea mai mare pensie platita luna trecuta de Casa de Pensii

Cea mai mare pensie din sistemul public de stat calculata pentru luna octombrie 2019 de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) are un cuantum brut de 33. 235 lei, iar beneficiarul apartine de una din Casele locale de Pensii din Bucuresti, potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

Adrian Nastase, avertisment catre PSD. Asta ar fi cea mai mare greseala

Adrian Nastase a reactionat pe blog dupa scandalul din PSD. Fostul premier scrie ca cea mai mare greseala pe care PSD ar putea sa o faca ar fi sa cada intr-un conflict intern. in plus, un congres in preaj.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

Alegeri prezidentiale 2019, turul doi. Dambovita, in topul judetelor cu cea mai mare prezenta la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Pana la aceasta ora au peste un milion de romani, prezenta fiind de 6,54 %. Dambovitenii s-au prezentat in numar mare la urne, ca si in turul intai. Judetul Dambovita se afla, la aceasta ora, pe locul 7 in tara in privinta prezentei la vot.

Mobilizare record in diaspora: tarile cu cea mai mare prezenta la vot

Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a depasit 300. 000, in timp ce, in primul tur, pana sambata la aceeasi ora votasera cu 75. 000 de romani mai putin 226. 000 de voturi).

General (r) american, fost comandant al fortelor NATO in Europa: Rusia este o problema, o pacoste strategica. Nu cred intr-un razboi conventional Cea mai mare amenintare tine de tehnologii precum 5G sau inteligenta artificiala

Nu cred ca vom avea un razboi cu Rusia, cel putin nu pe modelul secolului XX, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro generalul r) american James Jones, fost comandant al fortelor aliate in Europa. Vom fi in cursa cu Rusia in ceea ce priveste armele cibernetice, spune Jones care acuza Moscova ca a intervenit nu doar in alegerile din SUA, ci si in Europa si crede ca NATO si Statele Unite trebuie sa se concentreze mult mai mult pe zona Marii Negre. Despre NATO in moarte cerebrala, riscul ca Turcia sa paraseasca Alianta si amenintarea Chinei si a tehnologiei 5G nesigure, cititi mai multe in articol.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )