Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase, avertisment catre PSD. Asta ar fi cea mai mare greseala

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, avertisment catre PSD. Asta ar fi cea mai mare greseala

Adrian Nastase a reactionat pe blog dupa scandalul din PSD. Fostul premier scrie ca cea mai mare greseala pe care PSD ar putea sa o faca ar fi sa cada intr-un conflict intern. in plus, un congres in preaj. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze. Ce a dezvaluit public, chiar azi

Fostul premier Adrian Nastase nu are voie sa voteze, astfel ca, de aceasta data, a putut doar sa transmita simpatizantilor un mesaj, pentru a actiona precum el, daca ar putea. Motivul pentru care nu are voie sa isi exprime optiunea? Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze Adrian Nastase nu are voie .

Copiii lui Adrian Nastase au votat cum ar fi facut-o si tatal lor: Pentru un presedinte care va fi al tuturor romanilor (VIDEO)

Cei doi copii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, au votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, asa cum ar fi votat si tatal lor. E datoria noastra sa dam un vot.

Dorinta lui Adrian Nastase privind viitorul presedinte, in urna! Cine a votat pentru el

Fiii lui Adrian Nastase au votat duminica dimineata la Liceul Jean Monnet din Capitala, spunand ca s.

Adrian Nastase: Va rog sa votati si in contul meu

Adrian Nastase a transmis, duminica dimineata, un mesaj alegatorilor. Asa cum stiti, Livia Stanciu si Ionut Matei au hotarat ca nu am voie sa aleg si sa fiu ales timp de.

Senator PSD: Nu e cea mai fericita seara a PSD, este un scor pe care PSD nu l-a mai avut prin candidatul sau

Senatorul PSD Lucian Romascanu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca nu e cea mai fericita zi a PSD si ca e momentul unei analize profunde dupa rezultatul obtinut de candidatul social-democrat.

Prima declaratie a lui Iohannis dupa ce a fost reales presedintele Romaniei: E cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Dupa ce primele exit-poll-uri prezentate de IRES si de CURS - Avangarde au aratat ca Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale in fata candidatului PSD Viorica Dancila, seful statului a facut o declaratie in calitate de presedinte reales. Acesta a explicat ca romanii au fost eroii zilei de azi, si a subliniat ca votul de azi reprezinta cea mai categorica victorie impotriva PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, care il declara castigator detasat, ca este o victorie importanta, subliniindca este cea mai.

Energia electrica pe piata din Romania este azi cea mai ieftina din regiune

Romania are, luni, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei.

PE PIATA DIN ROMANIA: Energia electrica - cea mai ieftina din regiune

Tara noastra are, luni, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei mari de energie hidro, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )